„Drumul Morții” din Vrancea a mai făcut o victimă. Un bărbat a murit și alte 3 persoane au ajuns la spital, după un accident cumplit

Autor: Laura Macovei

Accident pe „Drumul Morții” E85

Sursa: Facebook Ziarul de Vrancea

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineață pe cel mai periculos drum din Vrancea, „Drumul Morții”. Un bărbat a murit și alte 3 persoane au fost rănite.

O nouă tragedie a avut loc pe E85, cunoscut și sub numele de „Drumul Morţii“, în județul Vrancea. Un bărbat de 62 de ani a decedat, iar alte trei persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

Citește și: Cursă fatală pe autostrada din Germania: Un tată și fiul său și-au pierdut viața într-un accident cumplit după ce a pierdut controlul bolidului de lux la 200km/h

Accident cumplit pe „Drumul Morții”

Un accident violent  între trei maşini a rezultat în pierderea vieţii unui bărbat de 62 de ani și rănirea gravă a altor 3 persoane. 

Accidentul s-a produs pe bine-cunoscutul și temutul drum E85. În urma impactului violent, ceilalți participanți la trafic, martori ai tragediei, au sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor.

În ciuda eforturilor rapide și dedicate ale echipajelor de salvare și ale medicilor, viața bărbatului de 62 de ani nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

„La accident au fost identificate 6 victime.O victimă în vârstă de 62 ani de sex masculin în stop cardio respirator a fost declarată decedată după aplicarea manevrelor de resuscitare avansate fără răspuns.Trei victime cu politraumatism prin accident rutier au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani.Două victime au fost evaluate de către echipajele medicale și au refuzat transportul la spital,

a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, potrivit ziaruldevrancea

Citește și: Haos în Capitală: Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și a provocat patru accidente în Sectorul 4

Echipajele de salvare au ajuns rapid la locul accidentului și au oferit îngrijiri medicale de urgență. Dintre celelalte victime, două persoane au primit îngrijiri la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

Cu toate acestea, gravitatea situației a impus ca alte trei persoane să fie transportate urgent la unitatea medicală pentru tratament suplimentar.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.