Drumul spre scoala s-a incheiat la spital pentru mai multi copii din Constanta. Microbuzul scolar a fost implicat intr-un grav accident

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:45

Soferul nu a oprit cand trebuia si a inaintat, in intersectie, fara sa se asigure.

Haos pe o strada din Constanta! In Imagini se vad mai multi medici care acorda primul ajutor unor copii, care au trecut prin spaima vietii lor! Microbuzul scolii private, care ducea noua elevi la cursuri, s-a facut praf! Soferul in varsta de 63 de ani, cu o experienta de 40 de ani, recunoaste ca el este cel care a provocat accidentul.

In urma impactului, microbuzul a fost grav avariat, iar micutii s-au panicat.

Sase dintre ei au fost raniti la cap.
Mama unor micuti s-a speriat ingrozitor de tare. La doar cateva minute dupa ce si-a urcat baietii in microbuz, a primit un telefon care a incremenit-o.

Copiii mai mari  care au telefon mobil si-au sunat parintii chiar dupa impact si i-au chemat, in lacrimi, sa-i ia acasa.
Toti copiii au fost dusi la spital pentru investigatii si ingrijiri medicale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Soferul autoturismului accidentat,  in varsta de 37 de ani, era impreuna cu sotia. Amandoi au scapat doar cu o sperietura zdravana.

Politistii au deschis o ancheta, iar soferul microbuzului risca sa-i  fie suspendat permisul de conducere. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest. Rezultatul a iesit negativ in ambele cazuri.