“Drumul tăcerii”, un nou episod plin de mistere, continuă astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2  

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2023, 10:18
video Foto(5)

Producția “Drumul tăcerii” poate fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2.

Astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, telespectatorii se pot bucura de un nou episod al serialului “Drumul tăcerii”, în care drama, intriga și misterul vor ține privitorul cu sufletul la gură.

“Drumul tăcerii”, un nou episod plin de mistere, continuă astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2  

O crimă brutală va șoca din nou comunitatea locală din Vathi.

Responsabilitățile sunt uriașe asupra poliției, deoarece au trecut 23 de zile de la dispariția autobuzului școlar și nu există încă nicio pistă în cazul acesta. Nasos (Dimitris Lalos) este presat de rangurile superioare să o ia pe Thalia (Penelope Tsilika) din negocierile cu răpitorii și să ajungă la un acord imediat cu aceștia. În timpul unui eveniment petrecut peste noapte, părinții încearcă să sensibilizeze publicul și să facă presiuni asupra poliției și a răpitorilor.

Citește și: Ce spune Irina Margareta Nistor, celebrul critic de film despre actorul principal din serialul “Gomora”, difuzat în fiecare miercuri seară, la Kanal D2

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nasos și Thalia sunt marginalizați, dar își vor da seama că au nevoie unul de celălalt în acest caz. Viața dublă a Atenei (Anthi Efstratiadou) va fi dezvăluită și, în același timp, „orchestratorul” răpirii va începe să-și joace cărțile. Nasos și echipa sa îl vor găsi pe unul dintre autorii răpirii copiilor.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D2, un nou episod al serialului  "Drumul tăcerii". Producția poate fi urmărită în fiecare joi și vineri, de la ora 15:00, numai la Kanal D2.

Citește și: “Drumul tăcerii”, serialul grecesc cu o poveste plină intrigă și mistere, continuă astăzi, cu un nou episod intens, de la ora 15:00, la Kanal D2