Drumurile lui Filiz si Baris se intersecteaza din nou! Afla cum vor reactiona cei doi indragostiti, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Filiz isi canalizeaza toata atentia asupra unei afaceri, pe care vrea sa o demareze impreuna cu Cicek si Tulay.

Imaginea familiei perfecte pe care o surprinde Filiz, atunci cand “spioneaza” casa in care locuieste Baris, impreuna cu fiul sau si sotia, o determina sa renunte definitiv la iubirea ce i-o poarta chipesului doctor.

Filiz isi canalizeaza toata atentia asupra unei afaceri, pe care vrea sa o demareze impreuna cu Cicek si Tulay. Cele trei prietene se bucura de ajutorul avocatului Selim, care inlesneste drumul acestora spre reusita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Filiz banuieste ca avocatul s-a indragostit de ea si reactioneaza in felu-i caracteristic.

Selim simte tensiunea si incearca sa tempereze lucrurile. Selim si Filiz ajung la o intelegere. In mod neasteptat, drumurile lui Filiz si Baris se intersecteaza din nou.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.