Drumurile pline cu zapada fac VICTIME! AU MURIT pe soseaua inghetata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Drumurile acoperite cu zapada le-au creat mari probleme soferilor! In Timis, doi oameni au murit si alti doi au ajuns la spital in urma accidentelor in care au fost implicati.

Primul accident s-a produsin aceasta dimineata, putin dupa ora sapte, la iesirea din Timisoara spre Lugoj. La volan se afla o tanara de 24 de ani, care a pierdut controlul masinii pe  soseaua acoperita cu gheata.

Alaturi de ea se afla un barbat de 32 de ani si,  probabil, tinerii voiau sa ajunga acasa, in judetul Hunedoara. Autoturismul s-a rostogolit, a ajuns in sant si s-a lovit de un stalp de iluminat.

In urma impactului puternic, ambii tineri care se aflau in interior au murit pe loc.

La aproape o jumatate de ora de la producerea primului accident, o alta soferita a creat haos la intrarea pe autostrada Timisoara- Arad. Masina pe care a conducea a izbit o cisterna incarcata cu combustibil. Soferul a pierdut controlul volanului cel mai probabil pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum.


Ca sa evite impactul, conducatorul acestei cisterne a tras brusc de volan, iar mastodontul incarcat cu 23 de tone de benzina si motorina s-a rasturnat. Este pericol de explozie, iar pompierii au izolat intreaga zona. In urma accidentului, ambii soferi au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, iar traficul spre autostrada Timisoara-Arad a fost blocat mai bine de doua ore.
##VIDEO100502##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.