Dubai - calatorie inedita de Revelion 2019

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 20 aug 2018, 14:21

Desi mai sunt cateva luni pana la revelion, cu siguranta te afli printre persoanele care deja s-au gandit la cum vor petrece in noaptea dintre ani.

Capitalele multor tari se pregatesc pentru, probabil, cea mai importanta seara din an, cu focuri de artificii uimitoare pentru care exista o competitie din ce in ce mai mare.

Ce-ar fi sa alegi pentru acest final de an o destinatie cu totul inedita? Rezerva-ti un loc pentru o vacanta de Revelion 2019 in Dubai la unul dintre cele mai impresionante spectacole de pe planeta si bucura-te de frumusetea si magia unei nopti memorabile. In plus, nu ai cum sa scapi ofertele irezistibile pregatite de TUI TravelCenter si cei mai importanti parteneri din extern.

De ce sa alegi o vacanta de revelion 2019 in Dubai?

Dubai este cea mai dezvoltata metropola a Emiratelor Arabe Unite care in fiecare an sarbatoreste revelionul cu cele mai spectaculoase focuri de artificii de pe glob. Orasul opulentei, cum mai este numit, a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2014, cand pe cer au fost lansate la cumpana dintre ani peste 40.000 de focuri de artificii. Spectacolul de revelion a durat minute in sir si a adunat peste 200 de pirotehnisti din toata lumea, care s-au ocupat cu lansarea proiectiilor in acelasi timp, ceea ce a facut ca cerul Dubaiului sa se transforme intr-un adevarat show.

Revelionul in Dubai reprezinta un sejur la care oricine viseaza macar o data in viata. O vacanta in aceasta locatie iti poate oferi orice iti doresti, adica o vacanta exotica si placuta pe plaja, cocktail-uri delicioase compuse din traditionalismul musulman si modernismul vietii occidentale, un meniu cu preparate traditionale si luxoase, la care se adauga simplitatea musulmana, un tur al celor mai importante atractii turistice (istorice, culturale, religioase), safari in desert, si multe alte posibilitati de a-ti petrece timpul liber, explorand o lume frumoasa, relaxata si noua.

Ce poti sa faci de Revelion in Dubai?

Ski Dubai

Imagineaza-te pe skiuri, cand afara sunt peste 30 de grade Celsius. In plus, daca iubesti snoawboarding-ul, aici este locul perfect pentru a-ti pastra adrenalina la un nivel ridicat. Ski Dubai se afla in Mall of Emirates, unde exista solutii de practicare a sporturilor de iarna atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. In ceea ce priveste echipamentul, nu iti face probleme, nu va trebui sa il cari pe al tau de acasa, pentru ca vei avea posibilitatea de a inchiria tot ce iti trebuie de aici.

Palm Jumeirah

Palm Jumeirah reprezinta locatia unde te poti relaxa, fara doar si poate. Aici vei intalni hoteluri celebre, atractii turistice deosebite si mall-uri luxoase. Te poti bucura de peisaje mirifice, apusuri de soare impresionante, zile de relaxare la SPA, piscine sau gustari locale de la cele mai rafinate restaurante.

Lounge Vista

Lounge Vista reprezinta o alta locatie unde iti poti petrece revelionul 2019, care este dedicata festivalurilor. Masa de Anul Nou este de tip bufet suedez, cu multe tipuri de bauturi, muzica live, DJ si spectacole acrobatice. Te vei bucura de atmosfera incendiara din corturile decorate tematic, situate pe plaja, la Marea Arabiei. Avantajul acestei locatii este ca Lounge Vista ofera o priveliste impresionanta, care cu siguranta te va surprinde.

Asadar, te lasam pe tine sa descoperi mai bine acest loc si sa simti cu adevarat frumusetea acestuia.

Dhow Dinner Cruise

O locatie care ofera o priveliste minunata si unica este Dhow Dinner Cruise. Daca alegi aceasta locatie, cu siguranta nu vei da gres. Mancarea de aici este foarte buna, bauturile sunt rafinate, iar atmosfera este la superlativ.

De aici, vei vedea foarte bine show-ul artificiilor, fara a fi deranjat de multime. La ora 00.00 vei avea parte de tort, sampanie, bufet suedez si experiente de neuitat.

Unde te poti caza?

  • Ibis Deira City Centre

  • Best Western Premier Deira

  • Auris Fakhruddin Hotel Apartments

  • Grand Excelsior Bur Dubai

  • Landmark Grand Deira

  • Hilton Garden Inn Dubai Al Muraqabat

  • Time Oak Hotel and Suites

  • Atana

  • Hyatt Place Dubai Al Rigga

  • Royal Ascot Hotel Apartment

Gusta din experienta orientala si rezerva-ti un loc pentru un revelion in Dubai cat mai curand.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.