Dublă crimă în județul Ilfov! Doi soți au fost uciși de fostul partener al fiicei lor, aflat în stare de ebrietate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 dec 2023, 01:10

Femeia de 50 de ani și soțul ei, cu doi ani mai mare, se aflau în casa lor, iar bărbatul de 37 de ani a început să facă scandal

Sursa: observatornews.ro

Doi soți din județul Ilfov au fost uciși cu sânge rece de către fostul partener al fiicei lor. După ce a băut suficient cât să se afle în stare de ebrietate, acesta a intrat peste ei, în casă.

Doi soți din comuna Ciorogârla, județul Ilfov, au murit, după ce fostul partener al fiicei lor i-a înjunghiat. Totul a început de la o discuație mai aprinsă, care l-a înfuriat foarte tare pe agresor.

Doi soți din județul Ilfov au fost uciși de fostul partener al fiicei lor

Ieri, 5 martie, în jurul orei 18:00, scandalul a început. Femeia de 50 de ani și soțul ei, cu doi ani mai mare, se aflau în casa lor.

Bărbatul de 37 de ani a început să facă scandal și, când discuția a ajuns la cote maxime, acesta și-a ieșit din fire.

Amețit și din cauza băuturii, bărbatul și-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi soți. Femeia a murit pe loc, iar soțul acesteia a murit ulterior, după ce a ajuns în stare critică la spital, cu o cantitate mare de sânge pierdut.

Apelul la 112 a fost făcut de către fiul lor, iar agresorul a fost găsit de către poliție, în propria locuință. Acesa a fost reținut și a fost deschis și un dosar penal, iar cercetările continuă.

Citește și: Cine este femeia care și-a vândut propriul copil unui bărbat în vârstă de 70 de ani, pentru suma de 90.000 de euro

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către fiul victimelor, cu privire la faptul că părinţii săi au fost agresaţi fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În urma activităţilor efectuate, colegii mei din cadrul Poliției oraşului Bragadiru, împreună cu poliţiştii de la Acţiuni Speciale Ilfov l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor şi l-au depistat la domiciliul acestuia, în prezent, aflându-se sub

custodia poliţiştilor”, a precizat Anne-Marie Colcă, comisar șef de poliție.

Foștii colegi ai criminalului nu înțeleg cele întâmplate

Unul dintre foștii colegi de muncă ai agresorului nu înțelege cum de tragedia a avut loc, deoarece era un bărbat liniștit și la locul lui. Întrebat, conform observatornews.ro, dacă a auzit vreo ceartă sau vreun scandal, acesta a precizat că nu și că nu își poate explica cele întâmplate.

„Eu stau la şase, şapte case de aici. Nu am auzit nimic, dar el era un băiat cuminte. El a lucrat cu mine pe şantier şi nu era un băiat recalcitrant. Era un băiat supus”, a mărturisit acesta.

Citește și: Cine este femeia găsită spânzurată, într-o bibliotecă din Târgu-Jiu. Cum a explicat aceasta gestul șocant

Criminalul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va ajunge în fața magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.