Dubla MIZA incredibila in jocul pentru recompensa la Survivor Romania 2021! Faimosii si Razboinicii au ramas fara cuvinte cand au aflat ce premii pot castiga!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2021, 21:28
Daniel Pavel a prezentat miza jocului pentru recompensa din aceasta seara.
Sursa: Captură KANAL D

Saptamana se incheie in forta la Survivor Romania 2021 cu un joc de recompensa cu o miza compusa incredibila! Ce premiu pot castiga Faimosii si Razboinicii?

Ultimul joc al acestei saptamani la Survivor Romania 2021 este unul pentru recompensa, a carui miza incredibila ii va motiva pe Faimosi si pe Razboinici sa lupte cu ce mai mare ambitie. Astfel, cele doua echipe promit si de data aceasta ca vor da totul pe traseu pentru a castiga premiul fabulos pus in joc.

Incredibil pentru ce se vor lupta Faimosii si Razboincii! Iata care este MIZA jocului pentru recompensa la Survivor Romania?

Daca de regula jocurile pentru recompensa aveau drept miza o mancare delicioasa si reprezenta un motiv intemeiat pentru Faimosi si Razboinici sa lupte pe traseu cu toate fortele pentru a castiga. De aceasta data jocul de recompensa va avea o miza cu totul speciala, care cu siguranta ii va determina la lupta crancena pe concurentii ambelor echipe.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, a anuntat inainte de a da startul jocului de astazi, faptul ca echipa invingatoare va beneficia de atat de pastrarea campului pe insula, cat si de un

premiu suplimentar de-a dreptul fabulos si anume participarea la un show de dans unic, realizat de o trupa de animatori celebri din Republica Dominicana si totodata se vor bucura si de o masa savuroasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Batalii epice vor avea loc si pe traseul de astazi! Miza de astazi este o miza compusa si veti juca astazi pentru doua lucruri Faimosilor si Razboinicilor! Veti juca in primul rand pentru camp, aveti insula Faimosii, aveti jungla Razboinicii, la capatul jocului de astazi, una dintre aceste doua echipe va avea insula, una dintre ele va avea campul din jungla! Si asta nu este tot! Vreti sa stiti pentru ce veti mai juca? Echipa castigatoare a jocului pentru recompensa de astazi pe langa lupta pentru camp, mai primeste ceva!

Primeste ocazia de a vedea un show de dans unic cu animatori din Republica Dominicana, Coco Bongo, face parte din trupele cele mai cunoscute ale lumii, cred ca Starlin stie despre ele, danseaza, fac show-uri tematice de mare finete, de mare spectacol! Fac show-uri cu Madonna, Bruno Mars, Michael Jackson si o alta pleiada de artisti internationali, se numesc Coco Bongo, iar echipa castigatoare va avea ocazia, sansa unica la Survivor sa asiste la un asemenea spectacol! La show-ul de dans lucrurile nu raman asa: se danseaza, voi o sa urmariti acolo evolutiile unor oameni extraordinari, insa primiti

sandvisuri, cartofi prajiti si un pahar cu vin pentru fiecare membru al echipei care castiga!", a anuntat Daniel Pavel.

Citeste si: Miza fabuloasa la Survivor Romania! Daniel Pavel face un anunt uluitor! Aflati cine va parasi competitia, astazi, 11 aprilie, intr-o editie incendiara de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Elena Marin si Culita au dat cartile pe fata! Ce marturirisiri i-au facut lui Jador! "Inainte de a merge la consiliu am facut vreo trei strategii!" Ce aveau de gand Faimosii de fapt?