Dublu motiv de sărbătoare în familia lui Luis Gabriel. Acesta și Haziran s-au căsătorit și și-au botezat fiul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 oct 2022, 15:07

Dublu motiv de sărbătoare în familia lui Luis Gabriel. Acesta și Haziran s-au căsătorit și și-au botezat fiul

Sursa: Istock

Luis Gabriel și Haziran și-au unit destinele, în aceeași zi în care l-au botezat și pe Tiago, fiul lor. Evenimentul a avut loc luni, 10 octombrie.

Luis Gabriel și Haziran au făcut cununia civilă luni, 10 octombrie. Cei doi au avut dublu motiv de sărbătoare, deoarece și-au creștinat și micuțul de doar câteva luni.

Luis Gabriel și Haziran s-au căsătorit

Luis Gabriel și Haziran au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor. Artistul a dat dedicații de mii de euro pentru Tiago, fiul lui, iar Adi Minune, Jo și Florin Cercel au fost doar trei dintre artiștii care au întreținut atmosfera.

Haziran a fost atât de emoționață, încât și-a uitat acasă buchetul. Tot ea este și cea care s-a ocupat, în mare măsură, de organizarea celor două evenimente.

„A fost emoționantă cununia. Așa emoționant a fost, că mi-am uitat și buchetul, l-am luat după ce m-am căsătorit, dar aia e. Mi-a luat foarte mult timp să aleg această ținută, nu puteam să mă hotărăsc, știam că e doar o dată în viață cununia.

Bine, mai am și nunta, acolo va fi mai mult de furcă, dar și cununia a fost la fel de importantă și m-am străduit să fie cât mai ok.

Citeste si: Luis Gabriel și-a postat fiul pe rețelele de socializare după ce soția lui, Haziran, a fost mustrată de fani că îi ascunde fața copilului

Este petrecerea lui (a fiului lor n.r).

Noi doar ne-am cununat, acum petrecerea este a lui exclusiv și vrem să se bucure și el acolo, cât înțelege la vârsta asta. L-am îmbrăcat ca pe tati, ca să fie doi bărbați în toată firea”, a spus Haziran la un post de televiziune.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Luis Gabriel este îndrăgostit până peste cap de soția sa

Cu ocazia evenimentului, L uis Gabriel i-a făcut o declarație de dragoste soției sal e. Acesta și-a exprimat iubirea și susține că partenera lui este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată.

„Pot să spun că cele mai mari emoții le-am avut pentru că am văzut cea mai frumoasă femeie din lume alături de mine. Este primul eveniment organizat de noi, organizat mai mult de soția mea, ea s-a ocupat.

Îi mulțumesc că îmi este alături și este cea mai bună soție, cea mai frumoasă și jur, am cântat peste tot, dar n-am văzut niciodată o femeie mai frumoasă decât soția mea”, a spus și Luis Gabriel.

Citeste si: Haziran, soția manelistului Luis Gabriel, luată la rost pe rețelele de socializare că nu își arată copilul: "Nu este cazul să îmi arăt copilul de două săptămâni, nu am de ce să dau explicații!"

Una dintre rochiile lui Haziran a fost semnată de un designer român și a costat 1.000 de euro. Cei doi proaspeți soți nu s-au uitat la bani și tot ce i-a interesat a fost ca ziua de 10 octombrie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, petrecută alături de cele mai importante persoane din viața acestora.