Ducesa si Ducele de Cambridge nu vor bona pentru micul print! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:46

"Alteta sa regala, Ducesa de Cambridge a adus pe lume, in deplina siguranta, un fiu, astazi la ora 4:24 P.M. Atat Alteta Sa Regala, cat si copilul sunt intr-o stare foarte buna."

 A fost anuntul scris pe un panou, care a declansat sarbatoarea in Marea Britanie. Iar sarbatoarea a continuat, la Londra, toata noaptea.

Unii cu baloane, altii cu aparate de fotografiat, englezii au venit in fata Palatului Buckingham sa-i ureze bun-venit micutului print.

Bebelusul regal a venit pe lume la maternitatea londoneza St. Mary, ieri dupa-amiaza, asa cum scrie si in anuntul oficial. Primul copil al cuplului princiar Kate -William, adica al treilea mostenitor al coroanei Marii Britanii, in ordinea de succesiunii la tron, a cantarit la nastere 3,79 kilograme.
Printul William n-a putut sta deoparte de marele eveniment si a trait fiecare emotie a nasterii alaturi de sotia sa, frumoasa Kate

Isteria a inceput inca de la ora sase dimineata, ora Angliei, cand ducesa de Cambridge a intrat in travaliu si a fost dusa la maternitate. Toata atentia englezilor s-a indreptat din acel moment spre clinica St. Mary. In timp ce numerosi simpatizanti ai monarhiei britanice si-au instalat corturile in fata spitalului, jurnalistii au facut de planton in asteptarea momentului istoric.


La aducerea pe lume a micului print mostenitor, Kate, in varsta de 31 de ani, a fost asistata de cei mai buni medici specialisti. Doctorul care a condus echipa medicala a declarat, imediat dupa nastere, ca bebelusul regal este "un copil minunat si frumos".

Numele bebelusului ar putea fi dezvaluit zilele urmatoare sau chiar mai tarziu, asa cum s-a intamplat la nasterea printului William, cand englezii au asteptat o saptamana pana Curtea Regala a dezvaluit numele dat.
Chiar si asa, casele de pariuri au fost deja "invadate" de simpatizantii coroanei britanice, care mizeaza pe numele de George.

Toate par sa-i fie de bun augur bebelusului regal, care s-a nascut in zodia leului. Iata ce spuneau expertii inainte de venirea pe lume a micului print

Odata cu venirea pe lume a bebelusui regal, si informatiile care mai de care mai controversate au inceput sa "curga", insa cea care le intrece pe toate este ca fotbalistul David Backam le-ar fi sugerat proaspetilor parinti sa-si boteze copilul dupa numele sau, David.


Nu doar in Anglia este sarbatorita nasterea viitorului mostenitor ar coroanei britanice, ci si peste oceane. In Canada, de exemplu, Cascada Niagara va fi iluminata in albastru, simbol al atasamentului fata de coroana Marii Britanii.