Duelul dansatorilor de la “Exatlon”. Valentin Chis, de la Faimosi, versus Alexandru Nedelcu, de la Razboinici

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 06:30

Dupa plecarile succesive, in urma eliminarilor sau a accidentarilor, iata ca in editia de aseara Cosmin Cernat a facut un anunt care i-a bucurat la maximum pe Faimosi.

Un nou concurent a venit sa reintregeasca  echipa Faimosilor de la “Exatlon”. Valentin Chis, in varsta de 28 este dansator profesionist si coregraf, dar in trecut a practicat un sport mai putin cunoscut, fiind vicecampion national la tir sportiv. Cunoscut sub numele de Bruce, acesta a aparut in videoclipurile marilor artisti din tara si a fost desemnat in urma cu cativa ani coregraful anului.

In duelul de aseara, in noctura,  Valentin Chis a intrat pe traseu alaturi de adversarul sau din tabara Razboinicilor, Alexandru, si el tot dansator profesionist.
Cu mai multa experienta in concurs, in cele peste doua luni de cand se afla in Republica Dominicana, Razboinicul nu i-a dat nicio sansa nou venitului Faimos, asa ca l-a invins in duel.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.