Dulapul metalic, cea mai buna solutie pentru depozitarea sigura a substantelor periculoase

Author: Oana Iosif

Detii o companie in care se lucreaza cu solutii toxice, chimicale sau compusi inflamabili? In acest caz, probabil stii deja faptul ca majoritatea produselor din aceeeasi categorie sunt daunatoare pentru organism si creeaza reactii adverse. Din fericire, poti achizitiona oricand un dulap metalic pentru substante periculoase. Iata ce trebuie sa stii despre acesta!

Ce caracteristici prezinta un asemenea model?

In primul rand, poti deosebi un astfel de dulap de cele obisnuite datorita culorii. In general, se gaseste doar pe nuante stridente, cum ar fi galben sau rosu. Exista insa si modele pe gri deschis, care vin dotate cu seif in interior. Suprafata exterioara este realizata din tabla de otel cu grosimea de 1mm, iar vopseaua este rezistenta la acid.

Un model cu dimensiunile de 1000x550x1000 mm contine 2 rafturi, avand greutatea de 60 de kilograme si volumul de 0,55 mc. Vrei o alternativa? Alege un dulap metalic cu 2 usi prevazute cu intaritura. Acesta are in componenta o incuietoare de siguranta tip buson cu inchiderea in 3 puncte si perforatii pentru aerisire pe usi si in interior.

Spatiul pentru ventilator prezinta un diametru de 100mm, existand si o tava de protectie. Produsul vine la pachet in stare complet asamblata, ceea ce presupune faptul ca nu mai este nevoie sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de realizarea acestei etape. Pe langa asta, ai parte de o garantie valabila timp de 24 de luni din momentul achizitiei.

Cat costa un dulap metalic pentru substante periculoase?

Modelele din aceasta categorie sunt disponibile incepand de la 2.717,95 RON, fiind acum la preturi promotionale pe Viamond.ro. Analizeaza cu atentie fiecare optiune si afla care sunt dimensiunile peretilor din incaperea unde urmeaza sa amplasezi produsul.

Asigura-te ca ai la indemana substante neutralizante pentru cazurile de scurgeri accidentale si mijloace adecvate de stins incendii. Desi suprafata este adesea una ignifuga, asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei masuri de protectie.

Un model foarte util este XECO2000. Acesta are un cablu de conectare la pamant si un maner cromat cu 2 chei in dotare. In interior exista 3 rafturi perforate care permit scurgerea pierderilor recipientilor si un vas de colectare cu capacitatea de 12 litri. Pretul produsului este de 5.414,49 RON cu TVA, fiind aplicata o reducere de 963,18 RON.

In cazul in care nu dispui de toti banii pentru un dulap metalic, poti achizitiona unul in 3 rate fara dobanda. Procesul are loc prin intermediul unui card de cumparaturi Star, emis de Banca Transilvania. Sunt incluse STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary si multe altele. Comisionul este de 0%, iar perioada de gratie ajunge la 56 de zile. Se pot utiliza si carduri de credit BCR, BRD sau Alpha Bank.

De ce sa achizitionezi un astfel de produs?

Companiile care lucreaza cu substante chimice au nevoie de un spatiu de depozitare adecvat pentru acestea. Desi un dulap metalic necesita o investitie, vei putea tine la distanta persoanele neautorizate si iti vei proteja personalul in cazul unui incident. La un magazin online de birotica si papetarie ca Viamond.ro gasesti o gama variata de dulapuri metalice cu tabla rezistenta la acid si care au trecut probele necesare de rezistenta UNI de la CATAS!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.