Dulce Pontes, solista de origine portugheza: “Fac exercitii yoga inaintea fiecarui concert”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 30 aug 2021, 15:45

Regina contemporana a muzicii fado, Dulce Pontes, a venit astazi, in premiera, la “Draga mea prietena”, difuzata la Kanal D.

Solista de origine portugheza a marturisit ca are cateva ritualuri pe care le respecta cu strictete inaintea fiecarui concert. Inainte de a pasi pe scena, Dulce Pontes face exercitii yoga, pentru respiratie dar si pentru a-si stapanii emotiile: “ Fac exercitii yoga pentru respiratie, inaintea fiecarui concert pentru a-mi stapani emotiile.  Am foarte mari emotii si astfel reusesc sa mi le stapanesc! ”, a marturisit artista portugheza.

##VIDEO101799##Dulce Pontes, care este insotita la toate concertele de sotul sau, va aduce vibrantele acorduri portugheze, pe scena Salii Palatului, din Bucuresti, duminica, 9 februarie, de la ora 20:00. 



Mai multe detalii despre viata artistei, Dulce Pontes, le puteti afla chiar de la ea, astazi, 7 septembrie, de la ora 16:45, la Kanal D, in emisiunea “ TEO SHOW ”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.