Dulceata de pepene rosu

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 07 oct 2020, 03:00

Cost estimativ: 10 lei pentru 2 borcane

 

Dulceata de pepene rosu
Cost estimativ: 10 lei pentru 2 borcane
Ingrediente
Un pepene mare
1 kg zahar
O lamaie
Mod de preparare:
Coaja de pepene se se toaca cuburi de 1-2 cm, se amesteca cu zaharul, apoi se pune la fiert cu o cana de apa.
Se fierbe la foc mic timp de 40-50 minute, amestecand din cand in cand si avand grija sa nu se prinda de fund.
Cand dulceata este fiarta se stoarce zeama de la o lamiae si se mai lasa 5 minute la fiert.
Se ia de pe foc si se toarna in borcane sterile.


Ingrediente


Un pepene mare
1 kg zahar
O lamaie


Mod de preparare

Coaja de pepene se se toaca cuburi de 1-2 cm, se amesteca cu zaharul, apoi se pune la fiert cu o cana de apa. 


Se fierbe la foc mic timp de 40-50 minute, amestecand din cand in cand si avand grija sa nu se prinda de fund.
Cand dulceata este fiarta se stoarce zeama de la o lamiae si se mai lasa 5 minute la fiert. 
Se ia de pe foc si se toarna in borcane sterile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.