Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iun 2024, 17:51

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment.

Duminica aceasta, de la ora 21:00, la Kanal D telespectatorii vor fi martorii unui interviu impresionat cu una dintre cele mai îndrăgite figuri ale televiziunii – Marina Almășan.

Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment.

Succesul emisiunilor realizate de Marina Almășan i-a adus acesteia celebritatea, dar și interesul jurnaliștilor pentru viața sa privată; divorțul de regretatul Victor Socaciu a ținut nu de puține ori prima pagină a tabloidelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

A publicat 18 cărți, dintre care 12 sunt jurnale de călătorie. În plan personal se află într-o relație de peste un deceniu și are 2 copii din cele 2 mariaje.

“De câte ori ați stat în drumul altora?”, “V-a copiat Andreea Marin?”, “De câte ori v-ați dat în judecată șefii?”, “Mai atacați persoanele supraponderale?”, “Unde ați greșit ca mam ă ?”, “Pentru ce ați mai sări astăzi la bătaie?”, “Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”, “Pe cine nu a putut ierta Marina Almășan?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Marinei Almășan în ediția de duminică a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 21:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?