Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, dragoste la primul click!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 26 feb 2021, 12:33
Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, dragoste la primul click!

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne oferă o poveste mai puțin obișnuită, despre … dragoste.

Prin intermediul “Asta-i România!” vom cunoaște o familie cu o poveste de viață inedită,  familia care locuiește în România, în satul Haleș, din Buzău.

Așa începe povestea familiei Petre, Genalyn o frumoasa tânără filipineză și Bogdan, un  buzoian get beget, născut și crescut la țară. Cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul internetului, iar dragostea I-a atras ca un magnet pe Bogdan, chiar dacă se aflau, fiecare, în celălalt capăt al lumii.

Ce vedem duminica la ''Asta-i Romania''

Asta nu l-a împiedicat pe tânărul buzoian să facă un credit pentru a ajunge la cea care i-a pus inima pe jar, tocmai în Filipine, pentru a și-o face mireasă. Acum sunt fericiți, au împreună o fetiță împreună, iar Genalyn e încântată de traiul din România, dar și de de orătăniile din ogradă,  și de zăpadă pe care n-o văzuse decât în filme.

“Ne-am cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare… nu mă mai săturam să vorbesc cu această față deosebită. A fost o atracție extraxordinară de la început, deși mulți zic că nu există dragoste online, dar eu spun că da, există! Uitați cazul meu”, spune Bogdan Petre.

            Și uite așa, de patru ani, dragostea înfiripată în mediul online s-a transformat într-o familie fericită formată din Bogdan, Genalyn și Katiusha -  fetița cuplului, în vârstă de 3 ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 “Când am plecat pe acest drum, am plecat singur, doar eu, cu acest vis, și dorința de a îmi face o familie”, recunoaște Bogdan.

Citeste si: Weekend de top pentru Kanal D! Sâmbătă și duminică, “Survivor România” a plasat stația pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate! Faimoasa Simona Hapciuc a fost eliminată aseară din competiție

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.