Duminica aceasta, de la ora 20:00, la”Roata Norocului”, Ilan si Alina Laufer, ipostaza inedita, intr-o editie incendiara “Roata Norocului”: “Iubire, ai incredere, sunt profesionista!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 aug 2021, 18:03
video Foto(5)

O noua editie a celei mai indragite emisiuni concurs, “Roata Norocului” va putea fi urmarita in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi sunt gata sa imparta, si in aceasta editie, numeroase premii, electronice si electrocasnice, o masina nou-nouta si 10.000 de lei cash, concurentilor dar si sa ofere un show, plin de distractie si voie buna, fanilor emisiunii.

Ilan si Alina Laufer, ipostaza inedita, intr-o editie incendiara “Roata Norocului”

Ilan si Alina Laufer sunt invitatii speciali ai serii, cele doua vedete acceptand provocarea “Roata Norocului”, vrand sa ajute o familie aflata in dificultate. 

“Ma bucur sa va cunosc, ma bucur sa ne aflam astazi aici pentru voi, si va garantez ca voi face, atat eu, cat si Alina, tot ceea ce tine de noi ca sa castigam impreuna!”,  le-a transmis Ilan Laufer membrilor familiei nevoiase.

“O sa dam 100%, cu siguranta!”,  a adaugat sotia politicianului, Alina Laufer, chiar inainte de inceperea concursului.

Un moment inedit se petrece atunci cand renumitul cuplu Alina si Ilan Laufer au de ispasit o pedeapsa, marca “Roata Norocului”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Sunt pregatit intotdeauna, n-am incotro…cand incepusem si eu bine … hop pedeapsa”,  spune amuzat Ilan, chiar inainde de a da curs <probei de foc>.

”Iubire, ai incredere, sunt profesionista! (…) In mod normal ar trebui sa ma descurc si in somn! (…) Stai linistit, nu-ti pierde speranta!”, isi <linisteste> Alina partenerul de viata, afisand un zambet larg, increzator.

Ce pedeapsa au avut de dus la bun sfarsit celebrul cuplu Alina si Ilan Laufer, invitatii vedeta ai acestei editii “Roata Norocului”, dar si ce premii incredibile au castigat concurentii, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind o editie incendiara a celei mai indragite emisiunii concurs, alaturi de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii, la Kanal D.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.