Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul doamnei Prof. Dr. Aytul Gencer pentru a aborda un subiect tot mai interesant, în întreaga lume; medicina funcțională.

Duminica aceasta, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul doamnei Prof. Dr. Aytul Gencer pentru a aborda un subiect tot mai interesant, în întreaga lume; medicina funcțională. 

Medicina funcțională- despre cauze și tratamente

Medicina funcțională devine din ce în ce mai populară în lume, datorită orientarii sale către pacienți și cauza afecțiunii, și nu către efectele bolii.

Recunoscută fiind ca medicina viitorului, aceasta încurajează pacientul să aibă un rol activ în vindecarea sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această ediție ”Apel la consilier” descoperim mai multe detalii despre această nouă ramură a medicinei.

„Medicina funcțională este o ramură a medicinei care merge la originea bolilor sau care încearcă să îmbunătățească funcțiile biochimice necesare pentru sănătatea noastră. De fapt, asta arată studiile noastre din primii trei ani de medicină. Biochimie, fiziologie și fiziopatologie. În medicina funcțională efectuăm examinări tehnologice avansate pentru a oferi viața corectă și condițiile de viață potrivite după tratament.

Efectuăm examinări tehnologice avansate pentru a oferi persoanei o nutriție, o viață mai sănătoasă și condițiile de viață potrivite”,  este de parere Prof. Dr. Aytul Gencer.

Care sunt principalele motive care îi determină pe pacienți să apeleze la medicina funcțională, și ce tratamente sunt aplicate cel mai des, în această situație, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”, emisiune prezentată de Eva Pavel,  la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.