Duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, “azilele groazei“ continuă să facă victime?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2024, 16:46

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje “Asta-i România!”, difuzata la Kanal D, ne invită să urmărim o anchetă tulburătoare realizată în unul dintre azilele din România.

În urmă cu câteva luni, emisiunea “Asta-i România!” oferea informații uluitoare publicului despre situațiile dramatice din azilele de bătrâni, un subiect care a revoltat o țară întreagă. De data aceasta, echipa emisiunii ne înfățișează o nouă anchetă, cu mărturii despre ce se întâmplă într-unul dintre centrele de îngrijire din Capitală.

“Azilele groazei“ continuă să facă victime?

În ediția de duminică a emisiunii Asta-i România, vom putea urmări noi mărturii revoltătoare de care se leagă numele unei instituții de stat în care, conform acuzațiilor, unii dintre angajați, plătiți că să aibă grijă de bolnavi, nu fac decât să le îngreuneze, și mai rău, existența. Foști angajați ai Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică din București, din sectorul 2, vin cu declarații prin care acuză relele tratamente aplicate celor aflați în centru.

Aceștia au făcut plângeri la Poliție și arată cu degetul către conducerea instituției care nu recunoaște nimic din aceste acuzații. Există în acest moment o anchetă în derulare referitor la aceste acuze.

Citește și: Kanal D, lider incontestabil de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Tot duminică, la “Asta-i România!” ajungem într-un sat vechi de peste 800 de ani, situat pe dealurile care despart Țara Hațegului de Ținutul Pădurenilor, cu oameni hotărâți și gospodari care au dus-o mereu bine. O comoară ascunsă în înaltul cerului, uitată acolo de sute de ani, acest sat este precum o cetate a lui Dumnezeu, înconjurat de grădini suspendate, în care norii se adună că într-o horă.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, băiatul țesător

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.