Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din beznă, la lumină

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 mai 2023, 12:56

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să urmărim povestea uluitoare a unei familii greu încercate, din Teleorman.

Este vorba despre familia Opriș, pe care i-am întâlnit prima dată, tot prin intermediul “Asta-i România!”, în urmă cu șase luni, atunci când reporterii emisiunii ne prezentau povestea tristă a doi părinți, un bunic și doi copii, ce trăiau într-o casă din chirpici, la marginea satului Năsturelu, din Teleorman.

Citește și: Povestea impresionantă a celor cinci frați care trăiesc în vârf de munte. Copiii au încetat să mai spere la un trai mai bun

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Din beznă, la lumină

Vreme de 10 ani, părinții și-au crescut copiii olimpici la lumina lumânării, într-o casă de pământ ridicată cu greu, pe ruinele celei distruse de foc. Astăzi, îi găsim într-o casă nouă, în care se aprinde becul și în care ploaia și vântul nu mai intră.

În prezent, regăsim familia Opriș mai fericită că niciodată, deoarece oameni de bine, impresionați de povestea lor, le-au întins o mâna de ajutor și i-au scos la lumină.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Telenovela româno-italiană! Un italian de 83 de ani a ajuns să cerșească în stradă din cauza unei românce, cu 50 de ani mai tânără  Bătrânul i-ar fi dat femeii nu mai puțin de 300000 de euro, bani necesari unui așa-zis transplant salvator de inimă

După o viață dusă la lumina lumânării, copiii abia acum încep să învețe să folosească telecomanda de la un televizor vechi, pe care îl descoperă curioși. Și cu lumina din tavan s-au acomodat greu, după mulți ani de stat în beznă. Astăzi, sunt fericiți și împăcăți cu ceea au primit și le sunt recunoscători celor care i-au ajutat.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă a emisiunii “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.