Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, fenomenul drogurilor în școlile din România

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2023, 13:46

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje ”Asta-i Romania!” ne propune să urmărim un material de importanță majoră: fenomenul drogurilor în școli.

Copii de școală generală dependenți de droguri, adolescenți în comă de la o supradoză, substanțe interzise vândute ca la tarabă în fața școlilor, aceasta este o realitate îngrijorătoare, care, în fiecare secundă, pune în pericol viețile copiilor. 

Consumatori de la vârsta de 10-12 ani, unii copii devin rapid dealeri în rețelele traficanților, renunță la libertate și aleg ”praful” care le transformă viața într-un coșmar.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, fenomenul drogurilor în școlile din România

Potrivit statisticilor oficiale, prezentate de autorități, anul trecut, în țara noastră ar fi peste 1,2 milioane de consumatori. Cea mai gravă situație este, se pare, în Capitală. Unul din patru bucureșteni ar fi consumat măcar o dată droguri.

Unde a ajuns fenomenul drogurilor din școlile noastre, aflați într-o anchetă marca ”Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

Citește și: Metoda incredibilă pe care a folosit-o o femeie din Rusia pentru a ascunde substanțe interzise. Contrabanda mergea ca uns înainte ca autoritățile să se sesizeze

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i România!”, ajungem la Valea Slănicului, într-un cătun din Vrancea, pentru a-l cunoaște pe Gheorghe Baciu.

Are peste o sută de ani, dar nu își arată vârsta decât în buletin. Cât e ziua de lungă, omul nu sta locului; muncește în grădină, taie cu drujba și bântuie pădurea cu pușca pe umăr. Este mai vioi și mai harnic decât trei tineri la un loc și are o poftă de viață molipsitoare.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.