Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, La Poiana Braşov, ca la mall

Author: Diana Tilă
Actualizat: 15 feb 2023, 23:49

Duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne poartă pașii pe drumuri de munte.

Echipa emisiunii ne arată o nouă față a uneia dintre cele mai scumpe stațiuni montane din țară, Poiana Brașov. La poalele Postăvarului, într-un peisaj hibernal, se etalează bolizii, ținutele și … conturile; prea obosiți ca să schieze și prea dornici să se distreze, tinerii se adună în cel mai nou club inaugurat aici. Distracția se ține după modelul de la malul mării: se bea șampanie scumpă, se consumă fructe de mare, însă shoturile nu se aduc cu roaba, ci cu schiul.

Citește și: Copilărie în sărăcie! O mamă crește singură trei copii, într-o casă veche de pământ ce stă să cadă! „Căsuța asta are o sută de ani! Acoperișul a început sa cadă!” Iată povestea cutremurătoare a Luminiței, o femeie sărmană din Constanța!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, La Poiana Braşov, ca la mall

Startul distracției se dă în parcările de la intrarea în stațiune, unde vizitatorii coboară din mașini de lux și ajung cu picioarele pe pământ...

Unii, mai odihniți și mai relaxați din fire, ar urca muntele la volanul bolizilor dacă s-ar putea, iar alții sunt gata pentru o petrecere de neuitat, la poalele masivului Postăvarul. S-au dus vremurile cu cântece de chitară la cabană, cu foc de tabăra și vin fiert. Acum altele sunt pretențile și alții... turiștii.  Dovadă stă cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov, destinat celor cu poftă de viață și conturi pline, care vara sunt ”pe val” la Mamaia, și iarna sunt pe pârtie, dar nu ca să schieze, ci să se distreze. Cine
nu e aici „nu există” și nu e loc decât pentru cei pentru care luxul e un stil de viață. Mulți dintre cei care ajung pe pârtie nu fac nicio diferența între o potecă de munte și  galeriile mall-urilor.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot duminică, la “Asta-i România!” îl vom cunoaște pe italianul care și-a părăsit țara pentru a-și trăi viața într-un sat din Gorj. A lăsat viața de pe malul Mediteranei, pentru liniștea de la țară, din România. Antonio Lo Pinto este căsătorit de 18 ani cu o româncă, iar aici în sat oltenii l-au primit cu brațele deschise. Italianul, de profesie bucătar, îi strânge pe bătrânii satului la masă și îi răsfață cu scoici, caracatiță și tot felul de fructe de mare pe care sătenii le-au descoperit abia acum, datorită lui.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!” duminică de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.