Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

Autor: Alina Petre
Actualizat: 27 oct 2023, 04:15

Mihai Ghiță

Emisiunea ”Asta-i România!” ne invite duminica aceasta, de la ora 14:30, să o cunoaștem pe Emilia Trifan, femeia care deschide ușa și sufletele oamenilor care traiesc într-unul dintre cele mai izolate sate din Apuseni, Lupșa.

 La 52 de ani, Emilia Trifan este unul dintre cei patru angajați care au primit ATV luna trecută, de la Poșta Română. Poștărița are o misiune dificilă, aceea de a cutreiera potecile și pădurile sălbatice, pe un motor offroad, pentru a  duce ziarele, pensiile și veștile până la cea mai îndepărtată gospodărie.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

O dată pe lună, liniștea cătunelor răsfirate pe coama Apuseniului este spartă de un zgomot puternic, o mașinărie <ciudată> condusă de o femeie curajoasă, care se cațără până sus, pe poteci abrupte, dând semn oamenilor că … vine pensia!

Sub casca de motociclist, în spatele ochelarilor fumurii, se ascunde un chip blând, o femeie firavă dar puternică, în același timp.

Nu e ușor deloc pentru o femeie să stăpânească un ATV de aproape 400 de kg, trecând cu el pe deasupra râpelor, însă oricat de greu i-ar fi, nimic nu o sperie pe aceasta și nimic nu o întoarce din drum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați o nouă ediție ” Asta-i Romania!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.