Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, singuri pe lume

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 feb 2024, 16:22

Duminică, 11 februarie, are loc o nouă ediție “Asta-i România!”. Iată ce urmează să se întâmple!

O nouă ediție a emisiunii “Asta-i România!” intră în casele telespectatorilor, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, oferindu-ne un subiect delicat, impresionant, despre bunicii zilelor noastre.

Citește și: Kanal D, lider incontestabil de audiență cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Singuri pe lume

Ajunși în această perioadă a vieții lor când le este cel mai greu, cei mai mulți dintre bătrânii de astăzi au rămas ai nimănui.

Sunt prea obosiți să își ducă povara bătrâneții și prea dezamăgiți ca să mai facă ceva. Cu gândul mereu în trecut, încrâncenați, triști și niciodată fericiți, așa ii vedem, de cele mai multe ori, pe bătrânii noștri, care se simt tot mai abandonați, ajungând pradă neputinței și singurătății.

Îmbrăcăți în haine cernite, pentru cei mai mulți dintre aceștia, zilele sunt toate la fel. Dacă la țară oamenii își mai ocupă timpul prin gospodărie sau schimbă o vorba cu vecinii de peste gard, la oraș singurătatea este și mai dureroasă.

Luni, ani la rând, mulți dintre bătrâni sunt prizonieri între pereții propriilor locuințe, în care și-au strâns toată viața, trăind azi doar din amintirea zilei de ieri.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Așa ni se înfățișează imaginea acestor oameni, care reflectă societatea în care trăim, care are grijă să-i arunce pe bătrâni undeva la margine, deși am avea atât de multe de învățat, de la aceștia.

Trăiesc și atât, măsurând timpul între două cupoane de pensii și între două sărbători din an, când speră să-și strângă în brațe copiii și nepoții.

Citește și: Val de terapeuți în era stresului! Boala a devenit o afacere profitabilă! Trăim vremuri cel puțin tulburi care ne fac să ne pierdem și să căutăm soluții la tot pasul care să ne vindece

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.