Duminica Floriilor 2023 urări: Felicitări și imagini cu text pentru această zi sfântă. ”De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 apr 2023, 09:09
Duminica Floriilor 2023 urări Foto(7)

La data de 9 aprilie se celebrează Floriile, iar persoanele ce poartă numele unei flori vor primi din partea apropiaților cele mai frumoase felicitări

Sursa: PixaBay

Duminica Floriilor 2023 urări. La data de 9 aprilie se celebrează Floriile, iar persoanele ce poartă numele unei flori vor primi din partea apropiaților cele mai frumoase felicitări și imagini cu text.

Duminica Floriilor 2023 urări. La data de 9 aprilie, peste 1,5 milioane de români își celebrează onomastica, iar persoanele dragi le vor umple telefoanele cu mesaje, felicitări și imagini cu text în care să le ureze cele mai bune gânduri.

Citește și: Restricții de circulație în Capitală sâmbătă, 8 aprilie. Patriarhia Română organizează „Pelerinajul de Florii”

Duminica Floriilor 2023

Sute de mii de români așteaptă cu nerăbdare data de 9 aprilie, atunci când aceștia își serbează onomastica alături de persoanele dragi. Ziua de Florii are o însemnătate aparte pentru toți credincioșii, fiind ziua în care Mântuitorul Iisus Hristos a intrat în Ierusalim. Duminica Floriilor este celebrată de credincioși printr-o slujbă specială, la sfârșitul căreia oamenii primesc flori și salcie sfințită de preot. 

Iată ce nume se sărbătoresc în Duminica Floriilor 2023: Anemona; Brândușa; Camelia; Codrin; Codrina; Codruț; Codruța; Crăița; Crenguța; Crina; Crinu; Crinuţa; Crizantema; Dalia; Delia’ Floarea; Flora; Florența; Florentin; Florentina; Florica; Florin; Florina; Garofița; Gențiana; Gherghina; Iasmin; Iasmina; Iris; Lăcrimioara; Laur; Laura; Laurențiu; Laurian; Lauriana; Malina; Margareta; Micșunica; Mugurel; Narcis; Narcisa; Panseluța; Romanița; Roza; Rozalia; Trandafira; Violeta; Viorel; Viorela; Viorica; Zambila; Zambilica. 

Citește și: La mulți ani de Florii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru cei care poartă nume de florare. ”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru...”

Urări și felicitări de Florii 2023

De Sfânta Duminică a Floriilor, îți urez ca sufletul să ți se umple de fericire. Mai mult ca niciodată, îți doresc să ai liniște și să-ți găsești echilibrul. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul

de voie bună. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Îţi doresc să fii mereu la fel de frumoasă, gingaşă şi delicată precum o floare! La mulţi Ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară, pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor.

La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Citește și: Floriile 2023: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în Duminica Floriilor. Aduce noroc și sănătate

Imagini cu text pentru ziua de Florii 2023

Citește și: Zile cu dezlegare la pește în Postul Paștelui 2023: Se mănâncă pește în doar două zile. Iată despre ce sărbători este vorba

Sursa: huff.ro