Duminică, într-o nouă ediţie “Apel la consilier”, metode de reabilitare pentru copiii cu paralizie cerebrală spastică

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2022, 15:01

Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă periplul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament.

Duminică, de la ora  09:30, o nouă ediție  „Apel la consilier”, prezentată de  Eva Pavel, la  Kanal D, aduce in discuţie  paralizia cerebrală spastică la copii şi cele mai recente metode de reabilitare pentru cei afectaţi de aceasta boală.

Duminică, într-o nouă ediţie “Apel la consilier”, metode de reabilitare pentru copiii cu paralizie cerebrală spastică

Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă periplul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament. În ediția din acest weekend, medicul Aynur Metin Terzibaşoğlu, specialist în Kinetoterapie și Reabilitare, vorbeşte despre cele mai recente metode de reabilitare a copiilor care sunt diagnosticați cu paralizie cerebrală spastică.

Citeste si: Duminică, de la ora 09:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D

" Copiii cu paralizie cerebrală reprezintă au nevoie de reabilitare pe tot parcursul vieții lor.  (...) Încercăm să le adaptăm viața de zi cu zi în cel mai bun mod posibil. Deoarece reabilitarea în acest grup de boli durează toată viața, începem reabilitarea cât mai devreme posibil și continuăm reabilitarea până când pacientul poate trăi independent sau cu o dependență cât mai mică", precizează specialistul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care sunt metodele revoluționare de tratament ale unui copil cu paralizie cerebrală spastică si care sunt pașii pe care părinții, alături de specialiști îi pot face pentru integrarea sociala a micuților și adaptarea lor la o viață firească, aflați urmărind duminică, de la 09:30 o nouă

ediție "Apel la consilier", realizată şi prezentată de Eva Pavel, la Kanal D.

Citeste si: Eva Pavel, desemnată cel mai bun consilier medical internațional!