Duminica, la "Ochii din umbra": infidelitatea destrama o familie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Duminica, 31 mai, de la ora 20:00, in emisiunea "Ochii din umbra", Ernest va prezinta povestea familiei Iacob unde tradarea, minciuna si ignoranta domnesc.

"Un copil este o minune de la Dumnezeu, dar duminica seara vom vedea ce se poate intampla atunci cand este refuzat. Ce este in stare sa faca o femeie atunci cand nu-si mai doreste sa fie mama, cum va reactiona la vestea ca pruncul din pantecele sau nu este al sotului, dar mai ales cum reactioneaza un barbat atunci cand dreptul de a fi tata ii este refuzat, veti putea afla duminica seara, la Ochii din umbra", a spus Ernest.



Irina si Catalin Iacob sunt casatoriti de 10 ani, insa problemele in casnicie si-au facut loc de mai bine de jumatate de an. Motivul disputei conjugale este dat de faptul ca sotul isi doreste inca un copil. Minciunile, motivele nefondate, il fac pe barbatul disperat sa isi salveze casnicia si sa apeleze la ajutorul lui Ernest.

Detectivii vor descoperi lucruri socante despre Irina, cea care are o relatie extraconjugala cu nasul lor de cununie si cu care asteapta un copil.


Cum va suporta sotul Irinei socul vietii sale la aflarea vestii si daca va fi dispus sa o ierte pe sotia infidela veti putea afla duminica seara, de la ora 20:00, in emisiunea "Ochii din umbra", difuzata la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.