Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

Autor: Madalina Maftei

În editia de duminica a emisiunii "Teo Show", difuzata la 10:00, la Kanal D, Vica Blochina vine in platoul emisiunii, dupa ce a reușit să slăbească aproape 10 kg în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului.

Telespectatorii vor afla cum a fost procesul de recuperare, ce schimbări a adus această decizie în viața ei și cum se simte acum, după pierderea în greutate.

Tot duminica, la “Teo show”, vom putea urmari discuție captivantă cu Adriana Bahmuțeanu și soțul ei despre vizita recentă la medicul estetician. Vom descoperi ce intervenții au ales să facă pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și cum se simt acum în urma acestor proceduri.

Vom explora motivele care i-au determinat să apeleze la chirurgia estetică și cum consideră că acestea le-au influențat viața.

Citește și: Anca Ciota a serbat un an de la nașterea fiului ei, Liam: „Am marcat frumos acest eveniment, cu două petreceri”. Motivul pentru care ea și Phelipe nu i-au tăiat moțul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, duminica aceasta, la ora 10:00, pentru a afla detalii interesante despre povestile de transformare ale vedetelor și pentru a descoperi secretele din spatele deciziilor lor de a-și schimba aspectul fizic.

Citește și: Regula strictă pe care invitații vor trebui să o respecte la nunta artistei Maria Constantin și a lui Robert Stoica: „Toată lumea trebuie”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.