Duminica, un nou sezon “Apel la consilier”, cu Eva Pavel

Autor: Lavinia Medrea

Emisiunea "Apel la consilier", realizata de Eva Pavel, revine in forta, duminica, 1 Septembrie, incepand cu ora 10:30, cu un nou sezon in care vor fi aduse in fata publicului noutati din lumea medicala.

Noul sezon debuteaza in forta cu informatii utile despre unul dintre tratamentele revolutionare disponibile pentru tulburarile din spectrul autist.

Citește și: Descoperiți ultimele tendințe în tratamentul cancerului în emisiunea "Apel la consilier", prezentată de Eva Pavel, duminica aceasta la Kanal D

Duminica, un nou sezon “Apel la consilier”, cu Eva Pavel

"In prima editie a noului sezon telespectatorii vor afla informatii utile despre tratamentul autismului cu ajutorul terapiilor bazate pe celule stem.

Din pacate numarul copiilor cu aceasta tulburare a crescut si este important pentru parinti sa stie care sunt cele mai noi tratamente disponibile. Il am invitat pe Prof Dr Erdal Karaoz,  medic specialist in transplant cu celule stem, care ne va spune dacă aceste tratamente pot fi o soluție eficientă pentru persoanele afectate de autism", a declarat Eva Pavel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: La „Apel la consilier”, Eva Pavel iti spune ce analize medicale sunt necesare pentru a evalua starea de sănătate și a identifica eventualele afecțiuni. Duminică, 8 octombrie, de la 09:30, la Kanal D

Fiecare editie a noului sezon va aduce informații medicale importante pentru informarea și sprijinirea pacienților si apartinatorilor interesați de evoluția în domeniul medical, "culese" de Eva Pavel, consilier medical internațional cu o vastă experiență și acces la sistemul medical internațional.

Emisiunea "Apel la Consilier" reprezintă o resursa importanta pentru cei care doresc să fie la curent cu ultimele descoperiri și tratamente din domeniul medical internațional.

Informația în domeniul sănătății este esențială, astfel ca emisiunea "Apel la Consilier" se impune ca o resursă importantă pentru toți cei care sunt interesați de sănătatea lor și de evoluția medicinei. Eva Pavel ofera răspunsuri și sfaturi utile pentru tot mai mulți telespectatori care doresc să fie bine informați și să beneficieze de cele mai bune soluții medicale disponibile în prezent.

Nu ratati prima editie a noului sezon al emisiunii "Apel la consilier", duminica, 1 Septembrie, incepand cu ora 10:30, prezentata de Eva Pavel, difuzata la Kanal D.