Dumitru Dragomir, afacere de milioane de euro: „E de un lux ieșit din comun” Cum își propune acesta să îl urmeze pe Cosmin Olăroiu

Author: Laura Macovei
Actualizat: 07 feb 2024, 12:35

Dumitru Dragomir, afacere de milioane de euro: „E de un lux ieșit din comun” Cum își propune acesta să îl urmeze pe Cosmin Olăroiu

Sursa: Facebook Cosmin Olăroiu/Captură Știrile Kanal D

Dumitru Dragomir are planuri mari. Împreună cu Pescobar, acesta își propune să deschidă o afacaere de milioane de euro și îl are ca exemplu pe Cosmin Olăroiu, cunoscutul antrenor de fotbal.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, încasează o avere de la stat în fiecare lună. Acesta obține sume importante de bani din cele 3 pensii speciale.

Mitică Dragomir are planuri mari și își propune să calce pe urmele românului care e coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”, Cosmin Olăroiu.

Dumitru Dragomir, pregătit să dea marea lovitură în afaceri

Dumitru Dragomir își propune să deschidă o afacere de milioane de euro. Acesta a mărturisit că va fi ajutat de mai bine de opt agenţi imobiliari din Dubai, urmând să cumpere un teren pe care să construiască un restaurant care să rivalizeze cu cel al lui Olăroiu.

Olăroiu e coproprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, e de un lux ieșit din comun”,

spunea Dumitru Dragomir în luna ianuarie.

Citește și: „Ești ramolit rău”. Irinel Columbeanu, schimb savuros de replici în mediul online. Ce l-a deranjat la culme pe fostul milionar

„Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva… Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el (n.r. Pescobar) să se ocupe. Mă duc eu el.

Eu sunt cu construcțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva. Costă, dar… După aceea vin banii, lunar.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Eu am inimă de 50 de ani, dar vârsta e de aproape 80. I-am spus și soției: „Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc.

Nu ne ducem în orb, eu am relații acolo, am oameni. Am opt agenți imobiliari acolo. Ne ducem să și vedem. Acolo este și un prieten de-al nostru, iranian, și are niște brutării… Numai licența de băuturi costă 250.000 de euro. În fiecare an. Dacă îl iei să îl faci de la 0, nu costă mult, dacă cumperi pământ.

Dacă îl iei să îl faci la cel mai înalt nivel, îl faci cu 2 milioane.

Dacă îl cumperi, tot atât te costă. Bine, poate să te coste și 10 milioane, cum el ăla a lui Olăroiu. El are câteva procente, e coproprietar… O să mă duc să îl văd, cică merge de senzație, e extraordinar”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Cât valorează cele 3 pensii speciale pe care le încasează Dumitru Dragomir?

F ostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal  beneficiază de trei pensii, astfel că acesta ar încasa lunar peste 17.000

de lei, valoarea pensiilor speciale ajungând la 206.400 de lei pe an. 

Două dintre pensiile speciale îi sunt acordate lui Dumitru Dragomir pentru funcția de parlamentar pe care a avut-o în trecut, iar cea de-a treia este pentru activitatea din cadrul Ministerului de Interne.  

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!