Dumitru "Portughezul" i-a facut o surpriza Margaretei! Barbatul amorezat a scos-o pe focoasa moldoveanca la plimbare in parc! "Sunt dispus sa renunt la bani daca sotul ei ii da fetita!"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 sep 2020, 10:50

Dupa emisiunea de marti seara, Portughezul si Margareta si-au setat ca prioritate sa recupereze copilul de la Eusebiu, sotul ei, ca apoi sa-si vada linistiti impreuna de viata.

"Toata treaba asta cu actele o sa dureze. Daca el o sa ma astepte in tot acest timp, ma bucur. De la sotul meu nu vreau decat fetita si actele, ca sa nu ajungem prin tribunale", a spus blondina.

Si in aceasta seara, cei doi indragostiti au venit in platoul emisiunii Wowbiz. Portughezul este in stare sa mearga pana in panzele albe pentru a fi impreuna cu Margareta.

"O sa ma duc acolo sa-mi iau banii! Daca el e de acord sa-i dea fetita si actele, sunt dispus sa renunt la bani", a spus Dumitru.
Barbatul i-a pregatit o surpriza insa Margaretei si a scos-o la o plimbare in parc. "Am zis ca daca sotul ei tot n-o lasa sa iasa in parc cu fetita, s-o scot eu la plimbare! Am vorbit toata seara cu ea despre cum o sa ne facem o viata impreuna, cum o sa luam copilul...Imi

vine insa greu sa ma obisnuiesc cu numele de Margareta, pentru mine inca e Alina"
, a spus portughezul.

Daca el inca nu stie cum sa o strige, Margareta deja i-a gasit un nume de alint: "Miti ii spun. Asa imi place mie".

In direct prin telefon a intrat si Natalia, sora Margaretei. "Nu stiu ce sa zic. Sebi, sotul ei zice una, ea zice alta.

Eu cred ca nu a batut-o cred ca i-a dat doar doua palme si ea a fugit. Nu m-a ascultat niciodata! Si-a abandonat fetita...Eu nu stiu ce i-a facut, dar nu vreau sa fie copilul ala traumatizat. Fetita trebuie sa se intoarca acasa, sa mearga la gradinita, sa aiba o viata normala! Sa se duca la Moldova cu ea, ca au unde sta!", a spus sora Margaretei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

platou au fost invitati si o parte dintre juratii emisiunii "Ne vedem la tribunal", care au dat verdictul in cazul Margaretei. "Legal, actualul sot isi poate exercita treburile parentale cata vreme fetita ii poarta numele", au spus juratii.

Sursa: WOWbiz.ro