,,Dumnezeu le așează pe toate cum știe, ce mai poate fi spus…’’ La un an după decesul fiului, mama lui l-a urmat în ceruri

Author: Diana Ghita
Actualizat: 26 iul 2023, 14:20

Daniela a fost chemată în ceruri de către fiul ei

Sursa: observatornews.ro

În urmă cu aproape un an, Lucian, un tânăr de 18 ani, a fost îghițit de valurile mării. Trupul său nu a fost găsit nici până în ziua de azi, așa că mama lui l-a așteptat, în tot acest timp, cu sufletul plin de durere.

Tânărul a încercat să-și salveze de la înec prietenul cu care era la Costinești, în vacanță, însă amândoi au căzut pradă valurilor.

Citește și: Curenții Rip: Pericolul din Marea Neagră. Cum te poți feri de aceștia?

Lucian a lăsat în urmă un suflet chinuit

Trupul prietenului său, un tânăr în vârstă de 21 de ani, pe nume Aurel, a fost găsit la două zile după dispariție.

Din păcate, trupul lui Lucian nu a mai fost recuperat, acesta fiind dus în largul mării. Însă, mama lui, Daniela, a tot sperat ca fiul ei să se întoarcă acasă. Cu toate că era conștientă că băiatul ei nu mai poate fi în viață după atât de mult timp, ea își dorea ca, măcar, să-l înmormânteze, după rânduiala creștinească.

În așteptarea băiatului ei, starea Danielei s-a înrăutățit de la o zi la alta, din cauza suferinței prin care trecea.

Pe parcursul acestui an, mama lui Lucian nu a mai găsit puterea să-și revină. Dispariția fiului i-a afectat atât de grav sănătatea, încât, într-un final, inima ei a cedat.

Aceasta s-a stins la vârsta de 41 de ani și a lăsat în lacrimi două fete. Cea mică este elevă în clasa a XI-a, iar cea mare este studentă la Facultatea de Litere din Iași, în anul al II-lea.

„..Cuvintele sunt de prisos.. Lucian și-a luat îngerul acasă în ceruri..Dumnezeu să vă odihnească în pace pe amândoi”, “Drum lin spre cer, mamă!”

Decesul Danielei a avut un impact puternic și în rândul celor care îi erau apropiați. Aceștia varsă lacrimi în urma femeii, pe care o laudă în mesajele de condoleanțe.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Viața a vrut așa. Aveau o familie foarte frumoasă, erau muncitori, respectuoși, liniștiți. Uitați-vă ce copii educați și cu bun-simț au! Ea era o mamă devotată, care și-a îndrumat copiii spre școală, să meargă la facultate, să realizeze ceva serios în viață. Soțul ei muncește în Germania. Acum, dacă fata care este studentă merge la Iași, cea mai mică va rămâne în grija bunicii sale.

 Nu îi va fi ușor, că și ea și soțul ei, care și el este bolnav, au suferit mult. După situația cu nepotul, acum și-au înmormântat fiica la doar 41 de ani. Daniela ar fi împlinit 42 de ani în septembrie. Dar Dumnezeu le așează pe toate cum știe, ce mai poate fi spus… Multă putere de a trece peste această durere celor din familie și sincere condoleanțe”, susține un apropiat.

Citește și: ,,Mi-a săpat groapa” Dana Roba scoate în lumină noi detalii din căsnicia ei cu Daniel Balaciu

Mama se topea pe picioare de la o zi la alta

În ultimul timp, starea de sănătate a Danielei se agravase, vizibil. Aceasta nu a mai suportat să fie măcinată de lipsa fiului ei. De asemenea, ea știa că nu mai este mult timp până la împlinirea unui an de la moartea tânărului. Așa că, în cele din urmă, mama lui Lucian a clacat. În ciuda suferințelor ei acute, femeia începuse să refuze chiar și mâncarea, singurul lucru care o mai ținea pe picioare. Ea nu și-a mai găsit puterea de a lupta.

Ulterior, mama lui Lucian a intrat în comă și a fost preluată de Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a stat conectată la aparate timp de trei zile. În tot acest timp, doctorii au încercat din răsputeri să-i salveze viața. Însă, în cele din urmă, aceștia n-au mai putut face nimic pentru femeie.

Acum, în urma Danielei, curg mesaje de regret. Acestea sunt transmise de către cei cărora atât femeia, cât și familia ei le este dragă.

„Doamne, Doamne nu-mi vine a crede așa ceva, Dumnezeu sa o așeze lângă cei dragi ei!”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace, condoleanțe familiei, ramai fără cuvinte la așa durere!!!!” „Condoleanțe nu am cuvinte sa mă exprim pentru această durere.D-zeu s-o odihnească în liniște pace. S-a dus după băiatul ei pe care l-a așteptat sa se întoarcă 1 an de zile”, „Dumnezeu sa o așeze in pace lângă copilul ei drag sa le fie țărâna ușoară, Dumnezeu sa ii binecuvinteze”, „Dumnezeu să o odihnească și să o ducă lângă Lucian pe care l-a iubit mult iar familiei domnul Isus Hristos să vă dea putere”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele celor care au cunoscut-o pe femeie și pe familia ei.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche. Bărbatul vinovat amenință că își va lua viața