''Dumnezeu nu te va uita!'' Patrick, singurul concurent care îl poate salva pe Laurențiu de eliminare! Decizia tânărului i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Nimeni nu se aștepta la acest gest

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 ian 2024, 21:00

Emoții mari în gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. A părăsit sau nu Laurențiu emisiunea?

Momente dramatice în Gala emisiunii Casa iubirii! Laurențiu a ajuns în pragul eliminării! Iată ce s-a întâmplat cu el și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

Citește și: Sorin Rus, despre noii concurenți din sezonul trei al emisiunii “Casa Iubirii”: “Este o fată destul de liniștită, însă pe termen lung, lucrul acesta nu va fi ok pentru ea…”. Cine are șanse să rămână și cine nu în noul sezon

Laurențiu, la un pas de eliminare!

A fost o săptămână agitată la ''Casa iubirii'', iar Gala de duminică, 28 ianuarie, a fost marcată de multe tensiuni și emoții. La finalul serii, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea.

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au avut parte de a doua Gală, care a fost plină de emoții pentru Laurențiu. Tânărul a fost propus spre eliminare, dar Andreea Mantea a avut o surpriză pentru el.

Acesta poate fi salvat de Patrick, care este Favoritul săptămânii, dar cu o singură condiție. Iată care este aceasta și ce decizie a luat Patrick în privința lui Laurențiu.

Andreea Mantea:'' Dacă ai avea o putere, ce ai schimba?''

Laurențiu:'' Nimic!''

Andreea Mantea:'' De ce?''

Laurențiu:'' Toate sunt cu un scop în viață!''

Andreea Mantea:'' Așa este, dar voi uitați să visați. Indiferent de vârstă și indiferent de experiență. A visa este primordial! Dar dacă eu atrag și zic de la primul vot, gata plec acasă!? Parcă le atragi pe toate, nu?''

Laurențiu:'' Nu știu dacă ați mai întâlnit oameni ca mine, doamna Andreea, dar eu sunt foarte realist. Eu pun și rău și bine în aceeași balanță.

Nu pun răul mai în față decât binele sau binele mai în față decât răul.''

Andreea Mantea:'' Ai vrea să visezi mai mult?''

Laurențiu:'' Da, o să încerc!''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Andreea Mantea:'' Vrei să te ajut? Vrei să înveți astăzi?''

Laurențiu: ''Da!''

Andreea Mantea:'' Pentru prima dată în Casa iubirii, un concurent propus spre eliminare poate fi salvat, de nimeni altul decât Favoritul telespectatorilor, dar totul are un preț. Patrick... ești favoritul telespectatorilor. În această seară ai două opțiuni. Poți să-l salvezi pe Laurențiu, dar să renunți la cec, la cei 5.000

de lei, sau poți să păstrezi banii și Laurențiu pleacă acasă. Este pentru prima dată când facem asta în Casa iubirii, dar asta nu înseamnă că va fi ultima dată. Poate se va mai întâmpla ca pe viitor să-i cerem favoritului să renunțe la cec, dacă vrea să salveze pe cineva sau nu!''

Citește și: "Sunt terminat!" Bogdan izbucnește în lacrimi! S-a îndrăgostit de Ștefania?! Concurentul pune tunurile pe Larisa

După ce emoțiile au ajuns la cote maxime, Andreea Mantea l-a rugat pe Patrick să spună dacă renunță la cei 5.000 de lei pentru a-l salva pe Laurențiu sau dacă preferă ca acesta să plece acasă.

Spre surprinderea concurenților, Patrick a decis să renunțe la bani și să îi mai acorde o șansă lui Laurențiu.

''Răspunsul meu este că îi mai acordăm o șansă lui Laurențiu.'', a spus Patrick

Gestul lui Patrick l-a lăsat fără cuvinte pe Laurențiu. Tânărul a declarat că l-a urmărit pe Patrick și în sezonul trecut și a văzut ce caracter are, de aceea se aștepta să renunțe la bani pentru a-l salva de eliminare.

''Este un gest măreț, iar Dumnezeu nu te va uita!'', i-a spus Laurențiu lui Patrick.

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Laurențiu în Casa iubirii. Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!