„Dumnezeu poate a ales”. Mama suspecților în cazul crimei de la Padina știa că Sorin Anghel își va pierde viața. Ce spune faimoasa clarvăzătoare despre noaptea tragediei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 feb 2024, 23:00

Vrăjitoarea Sidonia vorbește despre moartea lui Sorin Anghel

Sursa: Facebook

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina, face dezvăluiri șocante cu privire la noaptea tragediei.

Sorin Anghel este bărbatul care și-a pierdut viața în urma unei altercații, într-o locație de lux din zona montană Padina. Mama celor trei suspecți, vrăjitoarea Sidonia, sare în apărarea acestora și spune că totul a fost în legitimă apărare.

Ce spune vrăjitoarea Sidonia despre moartea lui Sorin Anghel

Într-un hotel din Dâmbovița, atmosfera festivă a unei petreceri s-a transformat într-un coșmar sinistru acum mai bine de o săptămână.

Sorin Anghel și soția sa erau prezenți la eveniment, iar ceea ce a început ca o altercație aparent minoră între bărbat și cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia a evoluat rapid spre o tragedie.

Citește și: Frații Fabian, viață opulentă! Suspecții crimei de la Padina, imagini din vacanțe de lux și bolizi de colecție

Într-un acces de violență șocant, Sorin Anghel ar fi fost ucis cu o macetă, iar soția sa a fost nevoită să asiste neputincioasă la această scenă oribilă.

Suspecții, cei trei frați din clanul Fabian, au fost imediat arestați și plasați în detenție preventivă în timp ce anchetatorii încearcă să dezlege firele acestui tragic eveniment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mama suspecților, vrăjitoarea Sidonia, sare în apărarea fiilor ei, declarând că cei trei sunt nevinovați și că așa i-a fost scris victimei. „  Omul ăsta a avut ursita să moară. Dar să ştiţi că Dumnezeu poate a ales. Îmi pare foarte rău, că nu-mi pare bine de acel om că s-a dus", a mărturisit vrăjitoarea Sidonia, potrivit   Antena 3 CNN.

Vrăjitoare Sidonia crede că fiii ei doar s-au apărat

Versiunea evenimentelor prezentată de cei trei suspecți și mama lor adaugă o notă complicată acestui caz șocant. Toți, unanim, au afirmat că Sorin Anghel ar fi fost inițiatorul conflictului și că tragedia s-a desfășurat într-un act de legitimă apărare. Vrăjitoarea Sidonia a detaliat că fiii ei au participat la petrecere cu intenția de a se distra și a subliniat că niciun moment nu au avut intenția să recurgă la violență sau să comită vreo ilegalitate.

Citește și: Ce se întâmplă cu cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Decizia magistraților este una definitivă

Potrivit relatărilor lor, evenimentele au luat o turnură tragică în urma unui schimb de cuvinte acide, iar reacția violentă a fost justificată prin necesitatea de a se apăra. Această perspectivă contrară aduce un element de confuzie în anchetă, adăugând mai multe întrebări decât răspunsuri în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte.

Investigatorii continuă să analizeze probele și declarațiile pentru a dezvălui adevărul din spatele acestei tragedii.

Interesul ăsta este că copiii s-au apărat, n-au vrut rău la nimeni. Macete nu există la copiii mei. N-a existat macetă, nu există. Nu s-au dus decât să se distreze. Acel om mi-a atacat copiii​.  N-am fost domnule, cum să fiu? Nu ştiu nimic. Aaaa, că am apărut după şi am văzut masacrul...​ ", a mai dezvăluit vrăjitoarea Sidonia.