„Dumnezeu să aibă grijă de îngerașii voștri”. Doi copii au rămas orfani, după ce părinții lor și-au pierdut viața, pe autostrada A1, în urma unui accident rutier

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iul 2023, 11:19

Cei doi soți au fost transportați la spital, în stare de inconștiență,

Sursa: Facebook

Diana și Alexandru au murit, după ce au fost implicați într-un accident rutier de proporții, pe autostrada A1. Doi copii au rămas orfani, iar unul dintre ei se afla în mașină în momentul în care tragedia a avut loc. 

Doi soți și-au pierdut viața miercuri, 29 iunie, pe autostrada A1, pe sensul București-Pitești, în jurul orei 15:00, la kilometrul 74. Tragedia a avut loc din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul volanului.

Doi soți au murit pe autostrada A1, în urma unui accident rutier

Accidentul de proporții s-a produs în apropiere Ionești, județul Dâmbovița, după ce șoferul a pierdut volanul mașinii și a intrat cu putere în glisiera mediană care desparte cele două sensuri de mers.

Autoturismul a fost străpuns de bara metalică.

În urma apelului efectuat la 112, la fața locului, s-au deplasat echipe ale Detașamentului Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul de descarcerare, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, dar și o ambulanță SMURD. 

Cei doi soți au fost transportați la spital, în stare de inconștiență, după ce au fost descarcerați. De asemenea, la spital a fost transportat și copilul lor, care se afla pe bancheta din spate și care a scăpat, ca prin minune, nevătămat, fiind preluat în stare conștientă.

Citește și: „Adio, Lucas! Adio, Ana și copilul vostru nenăscut”. Cei doi polițiști, care au fost implicați într-un accident fatal, în Cluj, au fost conduși pe ultimul drum

Cei doi soți nu au mai putut fi salvați, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, iar doi copii, în vârstă de trei și de cinci ani, vor crește fără părinți. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei trei se întorceau de la spital

În momentul în care s-a produs tragedia, cei doi soți și fiul lor se întorceau de la București, după ce fuseseră la spital cu fiul cel mare. Alexandru Giurcă lucra ca bucătar și era apreciat și cunoscut în Târgu Jiu, iar soția lui, Diana, lucra într-un centru de zi pentru persoanele cu dizabilități.

Familia și persoanele apropiate se pregătesc de înmormântarea care va avea loc mâine, 2 iulie. Oamenii legii au deschis dosar penal. „Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă.

Citește și: „O liniște apăsătoare prin tot locul”. Un copil de nici doi ani a decedat, după ce un șofer a dat cu mașina peste el, în Cluj

La locul accidentului, a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

În urma evenimentului rutier, au rezultat trei victime.  Dintre acestea două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost transportată și ea la spital”, au transmis autoritățile.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.