„Dumnezeu să o ierte!”. Alina va fi înmormântată joi în rochie de mireasă acasă, în Vaslui. Fratele victimei crimei din Mangalia a făcut anunțul dureros

Author: Lavinia Medrea

Fratele victimei crimei din Mangalia a făcut anunțul dureros

Sursa: Facebook Alina Elena/Loredana Atănăsoaie

Joi, Alina va fi înmormântată în satul ei natal din Vaslui, în rochie de mireasă, după ce a fost victima unei crime oribile în Mangalia.

Familia Alinei a luat trupul tinerei de la Serviciul de Medicină Legală din Mangalia și urmează să-l înmormânteze joi, în rochie de mireasă.

Alina va fi înmormântată joi în rochie de mireasă acasă, în Vaslui

Corpul neînsuflețit al Alinei a fost preluat astăzi de la morgă de către două mătuși și fratele victimei. Joi, urmează ca tânăra să fie înmormântată în satul natal din Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Șocul este încă uriaș pentru familie. Alina se plângea de ceva vreme la patronul hotelului de modul în care este tratată de cea care a ucis-o, conform mătușilor ei, dar acesta nu i-a dat atenție. Tânăra ar fi spus de mai multe ori că nu se înțelege cu Loredana și se ceartă foarte des.

Citește și: El este omul de afaceri care a sprijinit-o pe Alina, tânăra ucisă la Mangalia. Adolescenta cu o poveste de viață cutremurătoare ar fi fost lăsată fără suflare de cea pe care o considera cea mai bună prietenă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În noaptea în care a fost ucisă, doi martori au auzit zgomote din camera în care Alina stătea cu Loredana. Au ales să nu intervină, dar acum regretă decizia luată, știind că ar fi putut salva o viață. Loredana a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și va fi examinată psihiatric.

Mesajul dureros transmis de fratele Alinei

„Cu părere de rău pentru situația asta de necrezut, tind să spun că sora mea, Alina Elena, va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți să

o conduceți pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu să o ierte!”, a transmis fratele Alinei, pe Facebook.

Citește și: Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

„A fost ucisă de către “prietena” ei. Și parca nu ar fi fost de ajuns i-a și mutilat fața, după cum zice în presă, și apoi dusă de la locul faptei, cu un troller și lăsată într-un parc din Managalia.

Sper sa plătească crunt pentru asta!”, a declarat fratele Alinei, întrebat de o persoană ce s-a întâmplat cu sora ei.

„Am aflat acum că a ucis-o ca să rămână cu iubitul ei. Pentru un… pe nume Sergiu a ucis-o”, a declarat altcineva, la postarea fratelui Alinei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.