Dumnezeule, ce a surprins in imagine! A oprit langa un accident auto si a facut aceasta poza. Cand s-a uitat mai atent si a realizat ce se intampla acolo, i  s-au inmuiat genunchii

Editor: Bogdan Mihai Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:10

Un sofer de camion, martor la un accident auto, a fotografiat operatiunile de salvare si a surprins imaginea care a uimit intreaga lume.

Saul Vasquez a tras pe dreapta ca sa vada ca poate da o mana de ajutor, insa, din fericire, echipajele de salvare au ajuns imediat la fata locului, asa ca barbatul s-a multumit sa priveasca de la distanta operatiunile de salvare ale motociclistului implicat. Din cand in cand, mai facea cate o fotografie a scenei.

A trimis una dintre imagini pe Facebook, pentru a-si avertiza cunoscutii ca drumul este inchis.

"Sper ca toata lumea e bine", a scris el in descrierea pozei.

Ulterior, cand s-a uitat mai atent la fotografie, nu i-a venit sa creada ce a capturat in imagine. Ceea ce parea un joc de lumina, semana, la o privire mai atenta, ca o silueta umana ce plutea deasupra motociclistului accidentat.

Victima a fost transportata la spital, unde nu a supravietuit, insa toti cei care au vazut imaginea au fost convinsi ca sufletul sau s-a ridicat la Ceruri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”