Dumnezeule, cum arata fetita asta! I se spune "omul sarpe": pielea i se intareste si ii cade, bucata cu bucata! "Cu ce am pacatuit ca sa fiu blestemata in halul asta?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 19:50

Fetita din imaginile alaturate sufera de o boala extrem de rara din cauza careia nu poate avea o viata normala.

Pe numele ei Shalini Yadav, adolescenta in varsta de 16 ani este supranumita omul sarpe. Motivul? Pielea ei se usuca atat de tare incat practic cade, bucata cu bucata.

Din nefericire nu exista tratament pentru aceasta afectiune. Singurul lucru pe care il poate face familia este sa o unga constant cu fel si fel de creme, pentru a impiedica uscarea pielii.

Parintii ei sunt insa extrem de saraci si nu isi permit achizitonarea lotiunilor speciale.

Shalini trece astfel prin chinuri groaznice in fiecare zi.

"Imi este frica sa ies din casa. Toti se uita la mine de parca as fi un monstru. Sunt doar o fetita care pe interior e normala si plina de viata. Ce pacat am comis incat sa fiu blestemata in halul asta? Nu este vina mea ca m-am nascut asa", marturiseste tanara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce

este si mai ciudat este faptul ca fata mai are doi frati, insa acestia sunt perfect sanatosi si nu sufera de aceasta anomalie.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.