Dumnezeule, cum arata o rochia asta de mireasa de la o nunta tiganeasca din Marea Britanie! Biata fata trebuie sa care in spate rochia de 70 de kilograme. Imagini incredibile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:13

"Big Fat Gypsy Weddings"/ "Nunti tiganesti uriase" este titlul unui documentar britanic ce exploreaza viata traditionala a tiganilor nomazi irlandez cand se pregatesc pentru o nunta in familie.

Documentarul a facut celebre rochiile de mireasa foarte ample, care au devenit simbolul nuntilor tiganilor britanici si irlandezi. Doua astfel de rochii uriase sunt prezentate in materialul video de mai jos.

Prima este de culoare alba, cu o decoratie complexa la exterior, din material textil. Cea mai socanta informatie e greutatea: rochia cantareste peste 70 de kilograme, mai mult decat modelul care o poarta. Au fost necesare 300 de ore de munca si fiecare piatra sclipitoare a fost pus manual, pentru ca fiecare rochie e unicat.

A doua rochie e putin mai usoara, avand "doar" 50 de kilograme. E de culoare roz tipator si "poate ascunde o familie intreaga dedesubt", dupa cum a glumit tanara care o poarta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste materialul video urmator pentru a vedea rochiile uriase ale tiganilor britanici: