După 12 ani de relație, Emilia Ghinescu a făcut anunțul. De ce nu mai vrea artista să se căsătorească: "Nu poți obliga o persoană"

Author: Marina Ionescu

Emilia Ghinescu

Sursa: Facebook Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a vorbit despre nunta cu partenerul ei. Artista a dezvăluit de ce nu mai vor să se căsătorească.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci are un partener de 12 ani, care o face fericită. Totuși, cei doi nu au ajuns în fața altarului, iar vedeta a dezvăluit care este, de fapt, motivul.

Citește și: Emilia Ghinescu, secretul siluetei de invidiat. Cum a reușit artista să ajungă la 45 de kilograme

După 12 ani de relație, Emilia Ghinescu a făcut anunțul. De ce nu mai vrea artista să se căsătorească: "Nu poți obliga o persoană"

Recent, în cadrul unui interviu, Emilia Ghinescu a dezvăluit de ce nu vrea să se mai căsătorească. Artista consideră că un om nu poate fi ținut cu forța într-o relație, iar dacă vrea să plece trebuie să îi oferi libertate.

Cântăreața a precizat că femeile își doresc stabilitate, de aceea vor să se căsătorească, însă, bărbații se cam feresc de acest lucru.

Totodată, artista a dezvăluit că acum nu își dorește să se căsătorească, deoarece consideră că dacă relația pe care o are a rezistat 12 ani, nu mai vede nicio problemă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Când se căsătorește Emilia Ghinescu cu Sebastian Albăstroiu. Artista a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta:”Ne dorim tare mult”

„Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu poți ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi femeile ne dorim stabilitate, o relație închegată și o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului.

Bărbații se cam feresc de lucrul acesta. Acum, la vârsta asta sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă.

Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine stă, dacă nu, este liber să plece.

Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: “Ușa inimii mele este deschisă să intri, este deschisă să pleci. Un singur lucru te rog, să nu stai în ușa”,  a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate la Antena Stars.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!