După 16 zile de agonie, Ionuț a murit. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut în noaptea de Revelion. Alți 5 tineri au fost răniți

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 ian 2023, 23:04

Ionuț a murit după ce a fost spulberat de un șofer băut în noaptea de Revelion.

Sursa: observatornews.ro

Şase tineri care sărbătoreau în noaptea de Revelion au fost spulberaţi de o maşină. Unul dintre ei a murit ulterior la spital.

Un tânăr din județul Galați este cercetat pentru vătămare corporală și ucidere din culpă, după ce a lovit cu mașina 6 persoane în noaptea de Revelion și a fugit de la fața locului. Cele 6 persoane sărbătoreau, pe carosabil, intrarea în Anul Nou. Un bărbat de 23 de ani, rănit grav, a murit după 16 zile de comă. 

Citește și: O nouă tragedie în Brașov. Un tren a lovit o turmă de oi şi pe ciobanul care le păzea

După 16 zile de agonie, Ionuț a murit. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut în noaptea de Revelion. Alți 5 tineri au fost răniți

Cu câteva momente înainte, cei șase prieteni, două fete cu vârstele de 18 ani, respectiv 23 de ani, și patru băieți cu vârstele de 19, 23, 25 și 30 de ani, au ieșit în stradă în comuna Gohor din Galați pentru spectacolul de artificii.

Însă, după câteva artificii, tinerii sunt spulberați de mașina care a venit în viteză.

Familiile persoanelor implicate în accident susțin că șoferul ar fi fugit de la fața locului, iar vina și a asumat-o un tânăr care nu era băut sau drogat. 

David, martor: A venit băiatul cu o viteză foarte mare, pe ceață, nu se vedea absolut nimic. Într-o fracțiune de secundă.

Am apucat două persoane să strigăm, am apucat să sărim. Prima persoană a luat-o de pe contrasens, iar pe restul de pe margine. S-a instalat panica.

Victimele au ajuns la spital în stare critică. Cel mai grav dintre ei a fost Ionuț. Tânărul lucra în Anglia și abia venise în România pentru sărbători. Ionuț a fost 16 zile în comă, din păcate, acesta a pierdut lupta și a murit.

Citește și: Moarte cumplită pentru un bătrân din Brașov. Bărbatul de 71 de ani a fost ucis de o haită de câini

Celelalte persoane implicate în accident se recuperează după ce au trecut prin operații complicate. Au mâini și picioare rupte, răni serioase la cap.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adi Popa, tânăr:  Am auzit că a țipat un băiat: Dați-vă că vine mașina! N-am apucat să întorc capul, că am văzut farurile. Am împins-o pe nevastă-mea în șanț și de acolo mi s-a tăiat firul.

David, martor:  Cei din mașină au fugit, a reușit un prieten să le ia cheile. Trei persoane au fost în mașină, noi am prins două.

Daniel Mancaş, verișorul lui Ionuț:  A rămas ca și șofer unul care nu era băut, nu era drogat și avea permis de conducere.

Citește și: „Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne”. Cei doi soți uciși în dubla crimă de la Bran au fost conduși astăzi pe ultimul drum

Poliția a deschis un dosar penal și încă face audieri pentru a stabili exact cine este vinovat pentru tragedie. 

”La data de 31 decembrie 2022, în jurul orei 23:58, pe o stradă din comuna Gohor, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane. În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că la acea oră, mai multe persoane, care se aflau pe partea carosabilă și sărbătoreau noul an, au fost acroșate de un autoturism. Imediat după acest accident rutier, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului împreună cu o altă persoană, pasager pe bancheta dreapta față.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Tecuci, pentru continuarea activităților de cercetare. S-a constatat că accidentul rutier a avut loc în condiţii de ceaţă densă, iar conducătorul auto a declarat, că din acest motiv nu ar fi observat persoanele aflate pe partea carosabilă. De asemenea, a precizat că a plecat din zona în care s-a produs accidentul de frica reacţiei celorlalte persoane aflate la faţa locului.

Ulterior, la data de 16 ianuarie 2023, tânărul de 23 de ani care a fost rănit grav în accidentul rutier a decedat. Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au extins cercetările în cadrul dosarului penal şi pentru infracţiunea de ucidere din culpă ”, a mai transmis IPJ Galaţi.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.