Dupa 21 de ani de casnicie, sotia l-a convins sa iasa in oras si cu o alta femeie. Finalul te va face sa versi o lacrima...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:44

Un barbat anonim a povestit, pe auntyacid.com, cum a decurs prima lui intalnire cu o alta femeie, dupa 21 de ani de casatorie.

"Te iubesc, dar stiu ca exista o alta femeie careia i-ar placea la fel de mult sa petreaca timp cu tine", i-a spus sotia.

Cealalta femeie nu era, cu probabil v-ati astepta, o amanta, ci mama barbatului. Femeia era vadva de 19 ani iar fiul ei a neglijat-o, din cauza problemelor de zi cu zi din familia lui.

In acea seara, barbatul si-a sunat mama si a invitat-o sa mearga la un film impreuna, apoi sa ia cina.

In ziua stabilita, o zi de vineri, barbatul a trecut pe la mama sa. Femeia il astepta, emotionata, in pragul usii. "Le-am spus prietenilor ca ies cu fiul meu in oras si toti au fost gelos i", i-a marturisit ea.

Au mers impreuna la restaurant frumos si au stat ore intregi de vorba despre ce au facut in anii in care au stat despartiti. Cand s-a intors acasa, sotia l-a intrebat cum a mers intalnirea cu mama lui, iar el i-a raspuns "mult mai bine decat m-as fi asteptat".


DUpa cateva zile, barbatul a primit o veste ingrozitoare. Mama lui a murit din cauza unui atac de cord. Dupa o saptamana, a primit prin posta un plic, in care se afla o nota de plata de la restaurantul in care a fost cu mama lui.

"Am platit aceasta nota in avans, pentru ca nu am fost sigura ca va voi putea insoti. Sunt doua locuri, unul pentru tine si unul pentru sotia ta.
Nu o sa intelegi niciodata ce mult a insemnat asta pentru mine. Te iubesc"
, i-a scris mama intr-un biletel din plic.

Povestea e o lectie foarte importanta: nimic nu e mai important ca familia. Chiar si cand serviciul iti acapareaza viata, nu-i uita pe cei importanti pentru tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.