Dupa 21 de zile de arest preventiv, patronii clubului Colectiv au fost dusi in fata anchetatorilor din nou

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:03

Daca prima data cand au calcat in Parchet, pe fetele lor se citea nedumerirea, astazi cei trei au parut resemnati in fata acuzatiilor.

S-a dublat numarul de victime, iar daunele cerute depasesc ordinul milioanelor de euro. 21 de zile au trecut de cand cei 3 patroni ai clubului Colectiv sunt in arest preventiv. Ce s-o fi schimbat in sufletul lor nimeni nu stie, insa astazi parca au alte fete.

Sa fie resemnare ce se citeste pe chipul lor? Mai ales ca numarul sufletelor nevinovate urcate la cer s-a dublat fata de vinerea neagra.

Adusi in fata procurorilor, cei 3 au aflat cati tineri n-au mai avut putere sa lupte pentru viata, dar si numarul celor care cer dreptate. 150 de oameni s-au constituit parti civile. Este posibil ca fiecare sa ceara cel putin un million de euro. Un simplu calcul ne arata ca acesta va fi procesul cu cele mai mari daune civile din Romania, poate peste 60 de milioane de euro.


Asta nu schimba insa acuzatiile: ucidere din culpa si vatamare coprorala din culpa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patronii clubului Colectiv alaturi de cei doi capitani de la ISU sunt singurii care se afla in arest in acest dosar.

Cei de la firma de artificii si pirotehnistul sunt cercetati in arest la domiciliu, in timp ce fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone dar si angajatele Primariei nu au control judiciar.