Dupa 3 zile in care a fost cautat si-n gaura de sarpe, barbatul care a amenintat ca se sinucide, dupa ce si-ar fi ucis concubina, a fost prins!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:45

Ca o coincidenta, individul a fost gasit exact in ziua in care Lavinia a fost inmormantata si la fix, la o saptamana, dupa ce femeia si-a presimtit moartea.

Cu cateva ore inainte ca peste Lavinia sa fie aruncat si ultimul pumn cu pamant, cel banuit de monstruoasa crima a ajuns in mainile anchetatorilor.

Mai mult tacut si cu capul plecat, de rusine, individul a spus ca-si regreta pacatul comis. De luni seara, dupa ce si-a sunat fratele sa-i marturiseasca ce a facut, si pana azi dimineata, cand politistii l-au gasit dormind in masina, individul a ratacit prin trei judete, fara tinta.



Povestea de iubire dintre cei doi s-a frant cu trei luni in urma. Ramas fara serviciu, barbatul si-ar fi inecat amarul in alcool. A fost motivul pentru care Lavinia, inspaimantata, a rupt relatia cu el. Dar individul n-a trecut peste si a cautat-o permanent, cu gandul sa se impace.


Desi si sufletul ii plangea, pe contul de socializare, Lavinia parea ca e mai fericita ca niciodata:" In generatia asta, femeile nici macar nu mai plang dupa un barbat" a fost ultima ei postare.
Cateva ore mai tarziu, avea sa moara.

Luni seara, femeia a facut greseala sa-si primeasca fostul iubit in garsoniera. Refuzat inca o data si cu mintea tulburata de alcool, individul s-ar fi intors impotriva ei ca o bruta. A atacat-o nemilos, lasand doi copii orfani de mama, dintr-o singura lovitura, apoi a disparut fara urma. Initial, si-a anuntat fratele ca are de gand sa-si ia zilele, dar nu si-a mai dus planul la bun sfarsit.
Pentru ce a facut, el risca ani grei de inchisoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”