Dupa 38 de ani de cariera, trupa Holograf a primit dublu disc de platina! Iata ce au declarat artistii despre recordul stabilit si ce piesa au lansat de curand

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 21:05

Desi au in palmares foarte multe premii, membrii trupei Holograf isi lanseaza o noua piesa chiar in aceste zile.

Trupa Holograf si-a adaugat un nou premiu in palmares, un dublu disc de platina, pentru succesul rasunator al pieselor de pe albumul "Life line", care le-a adus vanzari record.

Chiar in aceste zile membrii trupei isi lanseaza o nou single de care sunt foarte mandri si sunt increzatori ca va avea mare succes. Acestia au lansat piesa "Deschide-mi inima" in cadrul unui concert la un post de radio, insa au ales sa vina in platoul "Teo Show" pentru a lansa melodia si pe TV.

"La mine nu e asa pentru toata lumea! Inima mea e o carte deschisa pentru toata lumea!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat ce parere are despre faptul ca s-a speculat in presa ca ai sai colegi sunt gelosi pentru ca el are

priza mai mare la femei, Dan Bittman a oferit un raspuns neasteptat, spre uimirea tuturor. Iata ce a replicat acesta si ce reactii a starnit:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.