„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim” Povestea de dragoste incredibilă dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. „Dana m-a agățat pe mine”

Autor: Laura Macovei

„După 5 zile am hotărât să ne căsătorim” Povestea de dragoste incredibilă dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Sursa: Dana Nălbaru Instagram

Dragoș Bucur (46 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dana Nălbaru. Prezentatorul a dezvăluit cum s-a cunoscut cu aleasa inimii, dar și cât de repede au decis să se căsătorească.

Dragoș Bucur a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre soția sa, mai exact a împărtășit detaliile zilei în care a cunoscut-o pe frumoasa blondină și cum a știut că ea va fi aleasa. 

Cum s-au cunoscut Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Dragoș Bucur a menționat că soția sa a fost cea care l-a abordat prima dată, într-un moment în care el adoptase o atitudine ușor indiferentă.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiție și ne-am văzut în trafic, ne-am făcut semne, am coborât, am vorbit. Eu o știam așa, de la televizor. Practic, Dana m-a agățat pe mine, m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns așa, că eram mai șmecher. Ea m-a claxonat pe mine, trecuse pe lângă mine sau ceva.

I-am făcut cu mână, am coborât, am vorbit puțin. Ne știam, ne văzusem la casting la „Băieţi buni”. Am vorbit puțin și, practic, din ziua aia aproape că am rămas împreună.

Ne-am văzut în pauza de masă, am vorbit, a doua zi dimineața ne-am întâlnit să bem un ceai și după 5 zile am hotărât să ne căsătorim,”  a spus prezentatorul.

Deși se cunoșteau de doar 5 zile, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au realizat că își doresc să construiască o familie în doi.

Astfel, iată-i și în prezent, după mai bine de două decenii, tot împreună, formând o familie frumoasă cu trei copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reacționat părinții lui Dragoș Bucur la decizia fiului lor de a se căsători după doar 5 zile

Deși Dragoș Bucur a luat decizia de a o lua pe iubita sa de mână direct spre ofițerul stării civile, părinții săi nu s-au opus nici măcar o secundă, susținându-l în toate alegerile sale. 

El a subliniat că nu s-a confruntat niciodată cu situații în care părinții săi să-i impună sau să-l constrângă să urmeze o anumită cale în viață, ci, dimpotrivă, aceștia l-au sprijinit întotdeauna cu înțelepciune și sfaturi.

„Ai mei m-au susținut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viață. Ce mult, în situații mai periculoase au încercat să vorbească despre ce se poate întâmpla, despre variante, dar nu mi-au interzis nimic. Au fost foarte deschiși, mi-au dat sfaturile pe care mi le puteau da, ținând cont de experiența lor în fiecare domeniu, iar cu Dana a fost foarte simplu. Ei nu mă auziseră niciodată vorbind despre căsătorie.

Dacă îmi spune vreo fată ceva de căsătorie, eu la propriu mă ridicam la masă și plecam, eram atât de mârlan.

Ne-am căsătorit efectiv la 5-6 luni și cred că Dana a rămas însărcinată la o jumătate de an după ce ne-am căsătorit”,  a mai spus Dragoș Bucur, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.