Dupa 52 de zile de suspendare, presedintele Traian Basescu a revenit la Palatul Cotroceni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 14:35

Presedintele Traian Basescu a revenit, marti, la Palatul Cotroceni, dupa 52 de zile de suspendare.

Hotararea Curtii Constitutionale privind referendumul din 29 iulie a fost publicata ieri seara in Monitorul Oficial, moment de la care Traian Basescu se putea reintoarce la Palatul Cotroceni, pentru reluarea mandatului.

Presedintele, aflat intr-o masina escortata de alte vehicule ale SPP si Politie, a intrat in incinta Palatului Cotroceni prin poarta principala de la Platoul Marinescu.

Seful statului nu are un program public anuntat pentru aceasta prima zi in urma revenirii in functie.



Nu este exclusa insa o declaratie a acestuia in cursul zilei, asteptata in conditiile in care Traian Basescu nu a mai avut nicio declaratie programata de mai bine de doua saptamani.

Curtea Constitutionala a constatat, in hotararea adoptata in 21 august, ca procedura de organizare a referendumului din 29 iulie a fost respectata, ca nu s-a intrunit conditia de cvorum pentru ca scrutinul sa fie valabil si a mentionat ca la data publicarii deciziei in Monitorul Oficial Traian Basescu isi reia atributiile.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.