După 6 luni de relație cu Robert Drilea, Deea Maxer a făcut anunțul: „Mergi singur”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 ian 2024, 16:54

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea

Sursa: Instagram

La scurt timp după despărțirea de Dinu Maxer, Deea și-a refăcut viața amoroasă alături de Robert Drilea.

Deea Maxer a devenit cunoscută în rândul publicului prin performanțele ei muzicale, dar și prin prezența sa activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura constant cu urmăritorii ei.

Anunțul făcut de către Deea Maxer

Artista nu ezită să-și expună viața în mediul online și să discute cu fanii ei pe marginea a diverse subiecte, de la generalități, până la aspecte legate de carieră și de viața personală.

Recent, bruneta a postat un mesaj care a pus internauții pe gânduri. Aceasta a postat pe pagina ei de Instagram, în secțiunea de story, un mesaj care lasă loc de interpretări. Citatul se referă la modul în care un om decide să treacă prin diferite situații ale vieții.

Citește și: Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

„Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi însoțit!”, a fost proverbul pe care l-a postat Deea Maxer pe InstaStory.

Mesajul a fost însoțit o fotografie în care se poate observa că artista ținea în mână un măr roșu. Acesta este un puternic simbol al cunoașterii, dar și al iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a fost filmat Robert Drilea, în parc, alături de fetița Deei Maxer! Cum se întelege iubitul Deei cu copiii vedetei

Relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

Deși citatul este unul ce poate genera curiozitate și opinii contradictorii în rândul urmăritorilor, o atât semnificația fructului din imagine, cât și o postare publicată recent de către Deea Maxer, clarifică faptul că ea trăiește, în continuare, o frumoasă poveste de iubire alături de Robert Drilea.

În urmă cu o zi, bruneta a postat un videoclip pe contul ei de Instagram, în care se poate remarca faptul că are parte de momente de tandrețe împreună cu partenerul ei. În clip, bărbatul o îmbrățișează drăgăstos pe artistă, iar cei doi par să se bucure împreună de o frumoasă dimineață autumnală, în curtea locuinței lor.

Pe fundalul filmulețului, Deea a adăugat o liniștitoare poezie de dragoste, prin care a vrut să facă referire la armonia dintre ea și iubitul ei.

„Inima să-mi fie așa

Ca un fulg în palma ta”, sunt câteva dintre versurile pe care Deea Maxer i le-a dedicat lui Robert Drilea.

De asemenea, în descrierea clipului, bruneta a scris: „Lucruri simple sunt de-ajuns...”, ceea ce dă de înțeles faptul că vedeta pune preț pe sentimente, iubire, momente frumoase și gesturi venite din inimă, ci nu neapărat pe lucruri materiale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Citește și: Deea Maxer, dezvăluiri despre un moment important din viața fiicei sale: ,,Începe nebunia!'' Vedeta i-a fost alături micuței în ziua cea mare