După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat! Dezvăluiri-șoc în fața procurorilor

Autor: O.P.

Gheorghe Dincă a cedat în faţa anchetatorilor după 60 de ore de audieri.

După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat 

În fața procurorilor DIICOT, criminalul din Caracal a încercat să disimuleze și să lupte cu el pentru a nu trăda niciun semn de slăbiciune. 

O analiză comportamentală a fost făcută de psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reuşit să intre în mintea suspectului crimelor de la Caracal.

Citeste si: Socul zilei in Romania! Luiza ESTE VIE? Ce anunt a facut FBI in urma cu putin timp

”Piatra de încercare a fost Caracal. Nea Gheorghe a fost ca 2 plăci metalice ruginite aflate pe fundul Mării Negre și prinse cu niște prezoane extrem de puternice. Ăsta este el. În afara celor peste 60 de ore de audieri și lupte cu el, în noiembrie a cedat. Am zis ori mor eu, ori matale. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a declarat Dorin Dumitran.

Citeste si: „Luiza va fi prima care va ajunge acasa.... Fetele sunt vii!" Anunt de ultima ora! Cine ne da vestea incredibila

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raportul celor de la FBI arată că oasele din lizieră nu sunt ale Luizei

Specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu.

Surse din cadrul anchetei au declarat că oasele găsite în această vară în liziera de la marginea oraşului Caracal, despre care Gheorghe Dincă a susţinut că i-ar aparţine fetei de 18 ani din Dioşti, judeţul Olt, prima victimă a bărbatului, nu-i aparţin acesteia.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.