După aproximativ un an de căsnicie, o femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2023, 01:15

După aproximativ un an de căsnicie, o femeie a aflat că soțul ei este tot o femeie

Sursa: Tribun-video.com via digi24.ro

După 10 luni de căsătorie, o femeie din Indonezia a aflat că soțul ei, pe care l-a întâlnit pe o aplicație de dating, este, de fapt, o femeie. Vestea a fost un șoc pentru aceasta, mai ales din cauza faptului că, în mod constant, au avut relații intime.

O femeie din Indonezia a decis să își unească destinul cu cel al unui bărbat pe care l-a întâlnit pe o aplicație de dating. Conform presei din Indonezia, relatează digi24.ro, acesta se numește Ahnaf Arrafif și s-au conoscut virtual pe Tantan.

Femeia care a aflat ca sotul ei este, de fapt, femeie

Bărbatul a susținut că este medic ce și-a făcut studiile la New York.

După puțin timp, cei doi au început să vorbească prin mesaje, în fiecare zi. Prima lor întâlnire față în față a avut loc în anul 2021, în luna mai, atunci când Ahnaf Arrafif a mers în orașul în care Jambi a fost născută.

După puțin timp, bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar nunta a avut loc în luna iulie. După 10 luni, femeia, în vârstă de doar 22 de ani, și-a dat soțul în judecată, după ce a plecat de acasă, motivul fiind înșelăciunea.

„Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a mărturisit femeia pentru Tribun News, o publicație din Indonezia, citează digi24.ro. Cu toate că aceasta susține că a aflat după câteva luni că soțul ei îi este, de fapt, soție, femeia a mărturisit că au întreținut relații intime, spunând că niciodată nu i-a permis să îl vadă dezbrăcat.

Citeste si: Rochie de mireasă pe comandă? 5 întrebări pe care să le adresezi croitoresei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum au reactionat apropiatii cand au vazut ca barbatul este, de fapt, femeie

În ciuda faptului că, la început, părinții fetei au fost foarte încântați, la scurt timp, aceștia au aflat că, de fapt, Arrafif nu era angajat, motiv pentru care și începuse să le ceară bani. Mai mult decât atât, după câteva luni, socrii acestuia au încercat să intre în posesia actelor sale de identitate, deoarece bănuiua că nu este bărbat.

În luna aprilie a acestui an, femeia a decis să afle adevărul și i-a cerut soțului ei să se dezbrace. În acel moment, Arrafif a recunoscut că este femeie și și-a dezvăluit și adevăratul nume: Erayani Arrafif. Prin urmare, mama fetei a alertat poliția, iar procesul în care Arrafif este acuzată de fraudă va începe în viitorul apropiat.

Cum este văzută în România căsătoria între persoanele de același sex

Deoarece România este o țară conservatoare și religioasă, oamenii nu sunt de acord cu căsătoria între două persoane de același sex. Cu toate acestea, Dan Barna susține că, dacă s-ar pune problema în țara noastră de așa ceva, el ar susține-o.

Citeste si: Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion? Mulți credeau că e minoră

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10 sau în 20 de ani”, a spus acesta, relatează digi24.ro.